VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DAHA TEMİZ BİR BOLU İÇİN

2 Aralık 2019

................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesinin yeni temizlik araçlarının tanıtımını Demokrasi Meydanında gerçekleştirdi. Başkan Özcan; “Bu güne kadar Bolu Belediyesi’nde 14 aracımız mevcuttu. 14 araçlık filoya 10 araç daha kazandırdık. Temizlik hizmeti anlamında % 60 daha fazla büyümüş olduk” dedi.

Araç tanıtımına, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Feridun Yılmaz ve Rasim Özdemir, Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Gülden Özaydın katıldı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın tanıtımı ile Bolu Belediyesi tarafından temizlik hizmetlerine katkı sağlaması amacıyla alımı gerçekleştirilen 10 adet temizlik aracı düzenlenen törenle hizmete girdi.

“BOLU’NUN TEMİZLİĞİ İLE ÖVÜNMEK İSTİYORUZ”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, göreve geldiğinden itibaren yapılan çalışmalar neticesinde, temizlik ve çöp toplama şikayetlerinde ciddi oranda azalma olduğunu söyleyerek, “Göreve geldiğimizden bu yana, Bolu’da temizlik konusunda ciddi adımlar attık. İlk göreve geldiğim zamanlar temizlikle ilgili şikayetler alıyorduk. Şimdi, temizlik ve çöp toplama ile ilgili şikayetlerin ciddi oranda azaldığını memnuniyetle görüyoruz. Bir iddiamız vardı; “Bolu’yu Türkiye’nin en temiz şehri haline getireceğiz” dedik, bu iddiamızın da arkasında duruyoruz” ifadelerini kullandı.

“TEK BİR KALEMDE 7,5 MİLYON TL’LİK TASARRUF YAPTIK”

Başkan Özcan, temizlik araçlarının kiralanması konusunda, daha önce 12 milyon TL’lik teklif verildiğini, ancak yapılan yeni ihalelerle araçların 4,5 milyon TL’ye kiralandığını altını çizerek; “Bugün, Bolu Belediyemize kiralama yolu ile kazandırdığımız 10 tane aracı tanıtacağız. Bu araçlar, Mart ve Nisan ayında alınan tekliflerde, 3 yıllık kiralama bedeli olarak 12 milyon TL’lik rakamlar gelmişti. Ancak biz, yaptığımız şeffaf ihale ve çalışmalar sonucunda, bu rakamı 3 yıl için 4,5 milyon TL’ye düşürdük. Hani hep tasarruf diyoruz, işte tek bir kalemde 7,5 milyon TL’lik tasarruf yaptık. Bolu halkının parasını ne kadar idareli kullanmaya çalıştığımızı da kamuoyuna göstermiş olduk” şeklinde konuştu.

“ÖNEMLİ ARAÇLAR KAZANDIRDIK”

14 olan araç filosuna 10 tane daha eklediklerini ifade eden Başkan Özcan; “Bu güne kadar Bolu Belediyesi’nde çöp toplama aracı, yol süpürme aracı, hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonu olmak kaydıyla, 14 aracımız mevcuttu. Bunların 1-2 tanesi de sürekli arıza veriyordu. 14 araçlık filoya 10 araç daha kazandırdık. Temizlik hizmeti anlamında % 60 daha fazla büyümüş olduk. Bu araçların 3 tanesi Hidrolik Sıkıştırmalı çöp kamyonu, 2 tanesi “ÇAÇA” dediğimiz çok amaçlı çöp toplama kamyonu, 3 tanesi vakumlu yol süpürme aracı 3 tane de elimizde vardı, 6 tane olmuş oldu. Yüksek basınçlı mobil yıkama aracı temin ettik. Bununla da hem temizlikleri hem de duvar yazılarının silinmesi ile ilgili önemli bir araç kazandırmış olduk diye düşünüyorum” dedi.

  • DAHA TEMİZ BİR BOLU İÇİN
  • DAHA TEMİZ BİR BOLU İÇİN
  • DAHA TEMİZ BİR BOLU İÇİN
  • DAHA TEMİZ BİR BOLU İÇİN
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.