VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AHMET DAVUTOĞLU STARTI BOLU'DAN VERDİ

2 Aralık 2019

..................

AK Parti’den ayrıldıktan sonra kendi partisini kurmak üzere çalışmalarını sürdüren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, iddiaya göre Bolu’da kurmayları ile beraber kampa girdi. Yeni partinin 16 Aralık’ta kurulması beklenirken, Bolu’daki teşkilatının Ocak ayı sonuna kadar açıklanması bekleniyor.

Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğurluoğlu iddiasına göre, Ahmet Davutoğlu ve ekibi Bolu’da kampa girdi. 100 kurmayı ile beraber Bolu’da bir otel de kampa giren Davutoğlu’nun, partisinin tüzük, program, logo ve isim gibi kritik noktalarını belirlediği öğrenildi.  Yeni parti adına Bolu’da son çalışmalar yapılırken, çalışmaların sona ermesinin ardından Davutoğlu, 16 Aralık’ta İçişleri Bakanlığı’na gidip resmi başvuruyu yapacak. Resmi başvurunun da tamamlanmasının ardından Ocak ayı sonuna kadar il ve ilçe başkanları açıklanacak ve daha sonra da Mayıs ayında kongre yapması bekleniyor.

BOLU'DAKİ İSİMLER SIR GİBİ SAKLANIYOR

Davutoğlu’nun birçok il ve ilçede teşkilat çalışmalarını sonlandırırken, Bolu’daki isimler henüz belli değil. Bolu’da il başkanlığı için henüz kimsenin adı geçmezken, yeni partinin Bolu’daki isimlerinin Ocak ayının sonuna kadar açıklanması bekleniyor.

1 yorum yapılmış
  • Erdemli
    2 Aralık 2019 • 04:55
    Partiden ayrılmalarını gerektiren sebebi bir açıklamalar adam diyeceğim. Yoksa reis adam yerine koydu bunları, ancak hainler yada münafık olanlara has tavırdır bunlar. Çıkarsın biz şu sebeple parti ile ipleri kopardık diyebilirsiniz. Ya tesisten korkuyorsunuz yada bir fetbazlığınız var. Temelin yanına adam lazımmış hadi oraya.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.