VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HAKEM TEPKİ ÇEKTİ, BOLUSPOR GALİP GELEMEDİ

1 Aralık 2019

.................................................

Boluspor TFF 1. Lig’in 13. Haftası’nda kendi evinde Ekol Göz Menemenspor’u ağırladı. Dodo ve Poepon’un golüne karşılık Hüseyin ve Ali Özgün ile gol bulan Ekol Göz Menemenspor maçtan 2-2 berabere ayrıldı. Boluspor bu skor ile TFF 1. Lig’de 11 puan ile 14. sırada yer alırken konuk Ekol Göz Menemenspor ise 21 puan ile 7. sırada yer aldı.  

Boluspor maça Hakan, Hayrullah, İsmail, Burak, Ümit, Dodo, Cumali, Batuhan, Umut, Mustafa Eskihellaç, Poepon ilk 11’i ile başladı.

Konuk Ekol Göz Menemenspor ise, Selmani, Semih, Ali, Ercan, Alberk, Murat, Tayfun, Mustafa, Muhammed, Mehmet Boztepe, Hüseyin ilk 11’i ile sahadaki yerini aldı.

Maçın başlama vuruşu ardından rakip ceza sahasında etkili olmaya çalışan Boluspor, henüz maçın 5. dakikasında Mustafa Çeçenoğlu’nun asistinde Hüseyin Çolak'un golüne engel olamadı ve maçta geriye düştü. Ataklarını sıklaştıran Boluspor, 12. dakika’da Mustafa Eskihellaç’ın sol kanattan açtığı ortada topu elinden kaçıran Menemenspor’un kalecisi Selmani’nin hatasını affetmeyen Poepon ile skora eşitlik getirdi. 38. dakikada Dodo ceza sahası dışından harika vuruşu ile kırmızı beyazlı takımı öne geçirdi. İlk yarının sonuna ilave edilen 1 dakikada da gol sesi çıkmayınca maçın ilk yarısı bu skor ile bitti.

SON DAKİKADALARDA YIKILDIK

İkinci yarının başlaması ile beraber maça ağırlığını koyan Boluspor, hakem Mert Güzenge’ye rağmen ataklarını geliştirdi. Maçta büyük tepki çeken Güzenge, verdiği tartışılacak kararlar ile maça damgasını vurdu. 77. dakikada gelişen kontra atakta Poepon ceza sahasında mutlak gol fırsatından yararlanamayınca, 77. dakikada oyuna dahil olan Ali Özgün, 81. dakikada fileleri havalandırınca maça eşitlik geldi. 86., 88. Ve 90+4. dakikalarda penaltı bekleyen kırmızı beyazlılar, üstün oyununa rağmen kendi evinde Ekol Göz Menemenspor ile yenişemedi ve maçtan 2-2’lik skor ile ayrıldı.  

Boluspor bu skor ile TFF 1. Lig’de 11 puan ile 14. sırada yer alırken konuk Ekol Göz Menemenspor ise 21 puan ile 7. sırada yer aldı.  

1 yorum yapılmış
  • Abidinmelek
    2 Aralık 2019 • 04:58
    Esas kaleciye yazıklar olsun kova Yaşar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.