VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DÜĞÜN MAGANDASI DEHŞET SAÇTI

1 Aralık 2019

...........................

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde düğün konvoyunda havaya ateş açılınca, aynı konvoyda başka bir aracın içinde bulunan 13 yaşındaki çocuğa mermi isabet etti. Vücuduna 2 mermi saplanan çocuk, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Olay, akşam saatlerinde Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi Çele Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Kaynaşlı ilçe merkezinde yapılan düğün için gelin evinden başlayarak düğün salonuna kadar gelin alma konvoyu yapıldı. Çele Mahallesi’ndeki düğün salonuna gitmek için gelin evden çıktığı esnada havaya ateş edilmeye başlandı. Mermilerden iki tanesi düğün konvoyundaki aracın içerisinde bulunan 13 yaşındaki E.K.’ye isabet etti. Göğüs kısmından yaralanan çocuk, ailesi tarafından Kaynaşlı İlçe Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastaneden ise ambulans ile Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisi’ne sevk edildi.
Küçük çocuğun yaralanmasına neden olan kişi ya da kişiler aranırken, yaklaşık 1 saat sonra R.K. Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne giderek silahı ile birlikte teslim oldu.
Küçük çocuğun yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenilirken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

3 yorum yapılmış
  • apka
    1 Aralık 2019 • 04:38
    Düzcemi olagan bir haber
  • ziyareti
    1 Aralık 2019 • 07:33
    Silahsızlanalım Lütfen ama çok lütfen silah atarak birileri neşelenip coşarken... masum insanların canı yanmasın kanı akmasın. yaralanan kardeşimize allahtan acil şifalar diliyorum
  • melingeon14
    2 Aralık 2019 • 13:27
    zaten düzcenin işi gücü silah silahsız bir şey yapamazlar..bu gelenek boluda başladı..aslında kanun ve adalet olmadığından silahlarda serbest.normalde yasak olması ve toplatılması lazım..80 yıllarda bir kışlalı denilen işini düzgün yapan bir baş çavuş vardı..bolu ve çevre köylerde ne kadar silah-tabanca varsa evleri didik didik arar hep toplardı...adını duyan ahırlara silah saklamaya giderdi...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.