VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU DAĞI'NDA BÜYÜK SOYGUN

28 Kasım 2019

..................................

Para dolu çantasıyla İstanbul’a gitmek için Kayseri’den yola çıkan iş adamını adım adım takip eden şüpheliler, Bolu Dağı TEM Otoyolu üzerinde mola verdiği sırada araçta bırakılan 98 bin avroyu çalarak kaçtı. Alışveriş merkezinin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen jandarma ekipleri şüphelileri kısa sürede yakaladı.

Alınan bilgiye göre, iş adamı M.Ö. kiraladığı lüks araçla şoför T.D. ile İstanbul’dan Kayseri’ye gitmek için yola çıktı.

Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli çıkışındaki park yerinde mola veren M.Ö, bir süre sonra aracına döndüğünde içerisinde 98 bin avro bulunan çantanın yerinde olmadığını fark etti. İhbar üzerine olay yerine gelen Bolu Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, olayla ilgili çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, siyah renkli bir araçtan inen bir kişinin kumandayla lüks aracın bagajını açarak, içinde para olan çantayı aldıktan sonra uzaklaştığını ve bagajı kumandayla kilitlediğini tespit etti.

SUÇ ÖRGÜTÜ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİ

Hırsızlık olayının İstanbul merkezli bir suç örgütü tarafından gerçekleştirildiğini belirleyen ekipler, teknik ve fiziki takip sonucu zanlılar T.D, R.N, N.N. ve E.A’yı gözaltına aldı. Jandarmanın yaptığı araştırmada, kiralık araç firması ve sürücüsünün hırsızlık olayıyla bağlantılı olduğu tespit edildi.

Şüphelilerin M.Ö’yü İstanbul’dan itibaren takip ettikleri ve Bolu’da mola verdiği sırada hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlendi. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan 4 zanlı, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

1 yorum yapılmış
  • Nurullahmavigzl
    28 Kasım 2019 • 22:48
    98 euro ile yolculuk yaptığını davulla ilân verdi herhalde.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.