VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK"

27 Kasım 2019

......................................

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, haftalık basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Özköylü, “Kendi kaptırdığımız toptan yediğimiz 2 tane gol maalesef maçı kaybetmemize sebep oldu. Artık puan kaybına tahammülümüz yok” diye konuştu.

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü haftalık basın toplantısında konuştu. Kırmızı beyazlıların deplasmanda 2-0 kaybettikleri Altınordu maçın hakkında da değerlendirmelerde bulunan Özköylü, “Maalesef Altınordu maçında beklediğimiz, istediğimiz sonucu alamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Oyunun geneline baktığımız zaman oyun üstünlüğü Boluspor takımındayken, istatistiklerde yüzde 66’ya yüzde 34 oynama oranında Boluspor öndeyken 630 pas yapmış bir Boluspor takımı var. Fakat kendi kaptırdığımız toptan yediğimiz 2 tane gol maalesef maçı kaybetmemize sebep oldu. Oyuncularımız bütün gayretleriyle maçı kazanmak için mücadele ettiler. Fakat yapmış olduğumuz basit hatalar ve bunun sonucunda gelen goller maalesef arzu etmediğimiz, beklemediğimiz, istemediğimiz bir sonuca sebep oldu. Futbol bu tür hatalarla maçlar kaybediliyor” dedi.

“BUNU GÖREMEYEN HAKEMİN MAALESEF ORADA OLMAMASI LAZIM”

Birinci golden sonra Cumali’ye yapılan faulü ve Mustafa Durak’ın sakatlandığı pozisyondaki faulü hakemin vermeyişine dikkat çeken Özköylü, “Özellikle 1.golden önce Cumali’ye yapılan faulü hakemin vermeyişi, 7.dakikada Mustafa Durak’a yapılan faul demekten öte başka tabirler kullanmak lazım buna öyle bir harekete faul dahi çalmayan kart dahi göstermeyen bir hakemin Cumali’ye yapılan faulü de vermemesi baktığınız zaman normal görünüyor. Çünkü bu seviyedeki ve öylesine iki tane kritik durumdaki takımın yönetecek hakemin çok daha güçlü çok daha ortaya karakter koyabilen iki takımada bu anlamda iki takımada yardımcı olmaya çalışan insanlar olması lazım. Fakat bu maçtaki hakem bu yeterlilikte değildi. Zaten maç içerisindeki verdiği kararlar birçok tartışmaya sebep oldu. Tabi bu bahane değil, mazeret değil. Ama maçın gidişatına etki eden kararlar çok çok önemli. Bunlara hakemlerin dikkat etmesi lazım. Özellikle bizim Keçiören maçında verilmeyen penaltımız net el, Adanaspor maçında verilmeyen penaltımız net bir el, bu maçta Mustafa Durak’a yapılan hareketin sarı kartla cezalandırılmaması ve faul dahi verilmeyişi, kaldı ki oyuncumuz sakat belki devreyi kapattı. Bizim için ne kadar kritik bir oyuncu. Bunu göremeyen bir hakemin maalesef bence orda olmaması lazım. İnsan üzülüyor” diye konuştu.

“ARTIK PUAN KAYBINA KESİNLİKLE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK”

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Menemen maçına odaklandıklarını ifade ederek artık puan kaybetmek istemediklerini söyledi. Özköylü, “Biz şimdi tamamen bütün konsantrasyonumuzu Pazar günü oynayacağımız Menemenspor maçına vereceğiz. Çünkü artık bizim puan kaybına kesinlikle tahammülümüz yok. Karşımızda son haftaların formda takımlarından bir tanesi var. Hiç önemli değil. Biz Boluspor olarak kendi sahamızda iyi oynadığımız iyi mücadele ettiğimiz zaman her takımı yenebilecek kapasitede ve potansiyelde bir takımız. Bizim için çok kritik 4 tane oyuncumuz sakatlığı saha içi organizasyonda bize sıkıntı yaratıyor. Kadro derinliği çok fazla olan bir takım değiliz. Özellikle kilit oyuncuların, takım içindeki önemli oyuncularına olmayışı bizim adımıza mutlaka bir takım sorunlar doğuruyor. Onlar bizim oyun felsefemizde çok önemli yer teşkil eden kişiler. Bilal’in olmayışı, Hakan Arslan’ın olmayışı, Mustafa Durak’ın sakatlanması, Gökhan Sazdağı’nın biz geldiğimizden beri hiç kullanamamış olmamız. 4 tane çok önemli oyuncu. Bizim adımıza handikap olmayışı ama elimizdeki oyuncularımızla çıkıp Menemen maçını kazanmak için mücadele edeceğiz. Ben oyuncularıma güveniyorum. Altınordu maçında da kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Rakipten daha iyi oynadık. Zaten bu istatistiklerde de ortada. Sadece gol bulamadık. Belki ilk golü biz bulsak oyun çok farklı bir formata dönebilirdi. Ama artık bunu geride bırakacağız. Önümüze bakacağız. Bundan sonraki süreçte kalan 5 maçta, özellikle iç sahadaki maçlarımızı mutlak suretle kazanıp, deplasmanda da kazanabildiğimiz kadar puanlar getirmeye çalışacağız. İlk yarının sonuna kadar almamız gereken puanları alıp, bundan sonra artık ikinci yarı öncesi nasıl hamleler yapmamız lazım, nasıl takım içerisinde bir takım değişikliklere gitmemiz lazım bunları düşüneceğiz, konuşacağız ve ona göre planlamamızı yapıp ona göre yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“KİLİT OYUNCULARIN YAPACAĞI BİR TANE İŞ MAÇI KAZANDIRIR”

Osman Hoca son olarak, milli aranın takım için olumlu geçtiğini söyleyerek, Boluspor’un kilit oyuncularının sakat olduğunu ifade etti: “Sakat oyuncularımızın iyileşmesi için bir zaman oldu bizlere. Ama tabi ki verilen ara ister istemez biraz oyuncuların konsantrasyonunu da etki yaratabilir. Ama her şeye rağmen ben yine söylüyorum. Boluspor takım deplasmanda olmasına rağmen rakipten çok daha iyi oynayan takımdı. Çok daha fazla topa sahip olan bir takımdı. Ama üretken olabilme noktasında ve son final pasları atabilme noktasında eksiklerimiz vardı. Bu da elinizdeki sakat oyuncuların olmamasından kaynaklı. Mustafa Durak’ın maçın 7.dakikasında sakatlanması, Bilal Kısa’nın olmayışı bizim için kanat bekinin hücumlara vereceği katkıda Hakan Arslan’ın olmayışı zaten Gökhan Sazdağı gibi bir oyuncunun 2,5 aydır kullanamıyoruz. Sakatlığı henüz geçmedi. Yeni antrenmanlara başladı. Onlar olmayınca bu tür oyuncular sonucu getirebilen oyuncular. Onların olmayışı bizi etkiliyor. Oynayan oyuncularımız elinden geleni yapıyor ama bazen bu tür tecrübeli ve kilit oyuncuların sahada yapacağı bir tane iş maçı kazandırır, maçı getirir. Biz ondan şu an yoksunuz maalesef” şeklinde sözlerini sonlandırdı.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.