VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HİGHWAY HAYAVA UÇUYORDU

27 Kasım 2019

....................

Bolu Dağı'nda sabaha karşı faciadan dönüldü. Olay Highway Outlet Alışveriş Merkezi'ne bağlı benzinlikte meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği TIR, akaryakıt istasyonuna daldı. Bir otomobile çarpan tırın daha sonra akaryakıt pompasını parçalamasının ardından patlama yaşanmaması olası bir faciayı önledi.

Edinilen bilgiye göre, kaza sabaha karşı TEM Otoyolu Bolu Dağı mevkiinde bulunan Highway Outlet Alışveriş Merkezi'nin karşısında bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Bir kargo şirketine ait sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 18 AAG 669 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu akaryakıt istasyonuna daldı. Tır, benzin almak için bekleyen 63 MA 4626 plakalı otomobile çarptıktan sonra akaryakıt pompasına çarparak parçaladı. Kazada, otomobilin içerisinde bulunan arap turistlerden üçü yaralanırken parçalanan akaryakıt pompasının patlamaması olası bir faciayı önledi. 

Kazada yaralanan Arap turistler kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı. Olayın ardından itfaiye ekipleri akaryakıt istasyonunda tedbir aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Fotoğraflar: Bolu Gazetesi

  • HİGHWAY HAYAVA UÇUYORDU
  • HİGHWAY HAYAVA UÇUYORDU
  • HİGHWAY HAYAVA UÇUYORDU
  • HİGHWAY HAYAVA UÇUYORDU
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.