VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AHMET AMCA'NIN HAYALİ GERÇEKLEŞECEK

26 Kasım 2019

.........................

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, "Belediye Başkanım yardımcı olursa ve bir arsa bulunursa sağlığımda eşim adına bir anaokulu yaptırmak istiyorum” demişti. Bolu Belediye Meclisi’nde oy birliği karar alınarak okul için arazi tahsis edildi.

İzzet Baysal Vakfı Ahmet Baysal, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a, “Şunu da ümitle bekliyorum; bu yaşıma geldim artık imkânlarım nispeten azaldı. Neredeyse Emekli maaşına kadar düştük fakat ufak bir imkânım var. Belediye Başkanım da Yardımcı olursa ve bir arsa bulunursa ben de sağlığımda eşim adına bir Anaokulu yaptırmak istiyorum" ifadeleriyle seslenerek ricada bulunmuştu.
Başkan Özcan konu ile ilgili belediye meclisinde harekete geçti. Masal Park’ın 2 kilometre batısında bulunan arsayı İmar Komisyonu’ndan gelen rapor doğrultusunda anaokulu alanına çevrilmesini isteyen Başkan Özcan, bu arsayı Ahmet Baysal’ın isteği için kullanacaklarını söyledi. İmar Komisyonu teklifi meclis üyelerinin oy birliği ile geçti.

Teklifin oy birliği ile onaylamasının ardından gözler İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne çevrildi. Arsanın uygunluğu ve gerekli diğer resmi işlemler İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından onaylanmasının ardından anaokulunun yapımına başlanacak.

1 yorum yapılmış
  • Ismetzelik
    1 Aralık 2019 • 09:54
    Harika fikir teptik ederim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.