VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 26 KASIM SALI

26 Kasım 2019

...................................

1-Bahçeköy halkından Fatma ERGİN’in eşi,İmran KODAL,Ersin ve Engin ERGİN’in babaları,Mustafa ERGİN’in kardeşi,Erol ERGİN’in amcası; TAHSİN ERGİN, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Bahçeköy Caminde kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Seben İlçesi Hoçaş Köyü halkından, (merhum) Hüseyin UÇAROĞLU’nun eşi, Mehmet UÇAROĞLU’nun annesi; HACER UÇAROĞLU, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben Hoçaş Köyü Caminde kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Kürkçüler Mahallesi halkından,Rasim, İbrahim,Hüsniye, Mehmet FIRAT’ın babaları (merhume) Fatma FIRAT’ın eşi; İRFAN FIRAT, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kürkçüler Mahallesi Caminde kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra mahalle mezarlığına defnedilecektir.

4-Kozlu Köyü halkından, (merhum) İbrahim KIŞÇI’nın eşi, Asuman YILMAZ,Gülfidan MERT, Gülseren ÇETİN’in anneleri Almanya da vefat eden; SEHER KIŞÇI, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi  bugün Kozlu Köyü Caminde kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Mudurnu İlçesi Keçikıran Köyü halkından, İlhan CEBECİOĞLU’nun eşi,Safiye OK, Fatma KARAÇAM, Hasan ve Hüseyin CEBECİOĞLU’nun anneleri; EMİNE CEBECİOĞLU, Hakkın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Keçikıran Köyü Caminde kılınacak,ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

6-Karacasu Beldesi halkından, Recep ve Reşat TÜRKER, Hüsniye TURAN’ın babaları, Ayşe TÜRKER’in eşi; HACI CEMALETTİN TÜRKER, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Karacasu merkez Caminde kılınacak,ikindi ve cenaze namazından sonra Karacasu merkez mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.