VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZKÖYLÜ MAĞLUBİYETİ DEĞERLENDİRDİ

25 Kasım 2019

.......................................

Boluspor'un deplasmanda kaybettiği Altınordu maçından sonra Teknik Direktör Osman Özköylü açıklamalarda bulundu. Oynadıkları maçtan farklı beklentileri olan Özköylü, "Oynayarak ve mücadele ederek kaybettik" dedi. 

Bugünkü maçtan farklı beklentileri olduğunu ifade eden Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “İlk yarı Altınordu’nun tüm pas organizasyonlarını bozmak istedik, rahat vermedik. İlk tehlikeli atakları gol oldu. Gol dakikasında Cumali’nin ayağına basıldı ama hakem devam ettirdi. Genel anlamda oyun oynamaya çalışan ama istediği üretkenliği sağlayamayan bir Boluspor vardı sahada. Biz geldikten sonra aldığımız puanlar ortada, oynadığımız oyun çok kaliteli. Altınordu ve bizim gibi kaliteli oyun oynayan iki takımın durumu bizi üzüyor” dedi.
Oyuncularıyla gurur duyduğunu söyleyen Özköylü, “Oynayarak ve mücadele ederek kaybettik. Yemememiz gereken golleri yedik. Yukarılarda olmaya layık iki takım sahadaydı bugün” diye konuştu.

2 yorum yapılmış
  • yuksel14
    25 Kasım 2019 • 23:45
    ne sallıyor be..kötüydük deyemezsin tabi..ligin en kötü topunu oynayan2 takımdı..düşmeye adaylar..çarıkçı 5-6 iyi transfer yapmazsa soluğu 3.ligte alırız..mutlu-halil-cumali-ismail.dodo kimmiş ya zaten futbol dışı..yedek kadromuzda amatör topçular gibi...bu takımdan fazla beklenti yapmayın..
  • Seferzbakan
    26 Kasım 2019 • 10:19
    Cumali dodo ismail mutlu burak bunlarla maç kazanılmaz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.