VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR DÜŞME HATTINA GİRDİ

25 Kasım 2019

..................................

Boluspor deplasmanda oynadığı Altınordu maçını 2-0 kaybetti. Altınordu’nun gollerini Okan Derici ve Kemal Rüzgar attı. Kırmızı beyazlı ekip bu sonuçla 10 puan ile 16. sıraya gerileyerek düşme hattına girdi. Ev sahibi Altınordu ise 10 puan ile 15. sırada yer aldı.

Boluspor maça Hakan, Burak, İsmail, Ümit, Hayrullah, Dodo, Cumali, Mutlu, Mustafa Durak, Mustafa Eskihellaç ve Poepon ilk 11’i ile başladı.

Ev sahibi Altınordu ise Erhan, Kerim, Sinan, Yusuf, Kahraman, Okan, Oğulcan, Muhammed, Ersel, Anıl ve Yasin ilk 11’i ile sahadaki yerini aldı.

Maça hızlı başlayan Altınordu golü de hızlı gelişen atağında buldu. Muhammed Mert’in asistinde topu filelere gönderen Okan Derici ev sahibi takımı 1-0 öne geçirdi. İlk yarının geri kalan kısmında etkili olmaya çalışan kırmızı beyazlılar eşitlik sayısını bulamayınca ilk yarı 1-0 Altınordu üstünlüğü ile bitti. İkinci yarıda daha etkili olan ve ataklarını sıklaştıran Boluspor, beraberlik golünü ararken kalesinde ikinci golü gördü. Onur Taha Takır’ın pasında topu ağlara gönderen Kemal Rüzgar, Altınordu’ya galibiyet getirdi. Son dakikalarda nefes kesen ataklar geliştiren kırmızı beyazlılar maçtan 2-0 yenilgi ile ayrıldı.

Boluspor bu sonuçla 10 puan ile 16. sırada yer aldı ve düşme hattına girdi. Ev sahibi Altınordu ise 10 puan ile 15. sırada yer aldı.  

2 yorum yapılmış
  • Bolulu14
    25 Kasım 2019 • 23:11
    Kaybetmediği yer kaldı mı sanki !!!
  • BOLUSPORUSEVENAYDINLIYKSEL09
    26 Kasım 2019 • 07:49
    Altınordu dan onkat kadro fazlalılıgın var.berabere bile kalamıyorsunuz.rezalet.biz taraftarları kandırıyorsunuz.nalet olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.