VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MANSUR ŞEN'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

25 Kasım 2019

...........................

Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Mahsur Şen, belediyedeki imar uygulamarında izlenen politikalar hakkında açıklamalarda bulundu. Şen, "Kişiye özel imar uygulamaları artık olmayacak. İmarda artık tam bir şeffaflık hakim. Köşe dönme dönemi bitti" dedi. 

Bolu Havadis Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Demirci'ye açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Mansur Şen, geçmiş dönemde yaşanan kişiye özel imar uygulamalarının yaşanmayacağını söyledi. Şen, “Çok samimi söylüyorum. Geçmiş dönemde haksızlığa uğradığını düşünen, sıkıntısı olan vatandaşlarımız buraya gelebilir. Biz komisyon olarak geçmiş dönemde ki yanlış uygulamalarıda düzeltmeye çalışıyoruz ama olur ya gözden kaçırdığımız bir konu vardır. Buyursun gelsinler, herkese adaletli davrandığımızı görecekler. İmar komisyonumuz ve teknik personelimiz şikayetleri ortadan kaldırmak için uğraşıyorlar. Belki tamamen ortadan kaldıramayız ama en aza indirmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.  

"VATANDAŞIMIZA SÖZ VERDİK"
"Söz verdik, kişiye göre imar uygulaması yapılmayacak. Bir rant doğacaksa bu Bolu adına şehir adına bir rant olacak. Milletimiz adına bir rant olacak. İmar planları ve tadilatları kişiye özel olmayacak. Yani halk deyimiyle ‘köşe dönme’ olmayacak. Vatandaşlarımıza ricamdır, bu konuda gözden kaçırdığımız bir durum olursa bize gelsinler."

"SEMİH DİMİCİ'NİN MUHALİF YAPISINI ÖNEMSİYORUZ"

"Bolu Belediyesinde İmar Müdürlüğünden sorumlu olan Başkan yardımcısı Mansur Şen yaptığı açıklamada; “İmar konusunda çok şeffafız. İmar komisyonunda çalışkan ve dinamik bir Meclis kadromuz var. Genç mimar ve mühendist arkadaşlarımız var. Harita mühendisi arkadaşlarımız var. Hepsi fedakarca çalışıyorlar. Diğer siyasi parti meclis üyelerininde katkılarından yararlanmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımız dışında bırakmıyoruz. Özellikle Ak Partili Semih Dimicioğlu’nun muhalif yapısı hoşumuza gidiyor. Semih Bey’le her konuda hemfikir olmayabiliriz ama ondan yararlanmak istiyoruz."

3 yorum yapılmış
  • berk
    24 Kasım 2019 • 17:22
    köşeyi dönen döndü, tarlanın ortasına bulvar, dağın başına t,cari alan yaptılar.İmar yapacak arsada kalmadı.
  • bolulu
    24 Kasım 2019 • 22:44
    Büyüklere masallar.
  • paakyl
    25 Kasım 2019 • 00:39
    paşaköyüne dikkat edin o zaman. plan tadilatları yol geçen yerler yola terkler iyice bi inceleyin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.