VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HAZIRLIKLAR TAM GAZ

21 Kasım 2019

..........................................

Boluspor, deplasmanda oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarını bugün Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirilen antrenman ile sürdürdü. Osman Özköylü’nün takım ile sahada kısa bir toplantı gerçekleştirmesi dikkatlerden kaçmadı.

Boluspor TFF 1. Lig’in 12. Haftası’nda deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak. Osman Özköylü’nün takımın başına gelmesi ile birlikte yükselişe geçen kırmızı beyazlılar ligin en altından orta sıralara kadar yükseldi. Hedeflerinin daha üst sıralar olduğunu dile getiren Özköylü, Altınordu maçının öncesinde Bolu Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirilen antrenmanda takım ile kısa bir toplantı yaparak isteklerini dile getirdi.

SAKATLIĞI BULUNAN OYUNCULAR TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Teknik Direktör Osman Özköylü yönetiminde Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirilen antrenmanda, ısınmanın ardından 5’e 2 pas çalışması gerçekleştirildi. Daha sonra taktik antrenmanı ile devam eden çalışmalar dar alan oyunu ve stretching ile sona erdi. Sakatlıkları devam eden Bilal Kısa, Gökhan Sazdağı ve Hakan Arslan takımdan ayrı çalışmalarına devam etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
  • BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER 19 NİSAN
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.