VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

" ÇOK ANLAMLI BİR GÜNE DENK GELDİ"

11 Kasım 2019

.............................

Bolu’da fidan yetiştiriciliği yapan 5 arkadaş, büyük gayretle ve özenle yetiştirdikleri 40 bin fidanı satmaktan vazgeçip Bolu’ya ve Bolu halkına fayda sağlaması adına Bolu Belediyesi’ne hediye etti.

Bolu Beledi Başkanı Tanju Özcan’ın makamında gerçekleştirilen protokol töreni ile fidanları teslim alan Başkan Özcan, “Bu örnek davranışınızdan dolayı Bolu halkı adına sizlere ayrı ayrı şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Bolu’da beş arkadaş olan Belgin Özer, Ahmet Dündar Özcan, Yusuf Yaman, Nihat Güler ve Fahrettin Semerci, fidan yetiştiriciliği işinde elde ettikleri 40 bin fidanı satmaktan vazgeçip Bolu Belediyesi’ne hediye etti.

“BİZİM İÇİN EN BÜYÜK MUTLULUK”

Konu ile ilgili Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın makamında gerçekleştirilen protokol töreninde konuşan Belgin Özer; “Biz arkadaşlarımızla birlikte Bolu’da fidancılığın gelişmesine önderlik yapalım diye bir girişimde bulunduk. Tabi bizler yetiştirmeyi esas aldığımız için satmayı hiç planlamadık ve sıra satma işine gelince dedik ki; biz bu fidanları satmaktan vazgeçelim ve Bolu halkına ve Bolu’ya yararı olması için Bolu Belediyesi’ne devredelim. Netice itibariyle 40 bin civarında fidanımızı bizleri en mutlu edeceğini düşündüğümüz şekilde sizlere hediye ediyoruz. İnşallah 40 bin fidan memleketimize Bolu Belediyemiz vasıtasıyla yararlı bir hale gelecek ve az önce de söylediğimiz gibi bu bizim için en büyük mutluluk” dedi.

“ÇOK ANLAMLI BİR GÜNE DENK GELDİ”

Bu davranışın tüm Bolu’ya örnek olması gerektiğini belirten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Biz Bolu Belediye Başkanlığı olarak sizin bu davranışınızdan dolayı çok büyük bir mutluluk duyduk. Öncelikle Bolu halkı adına sizlere ayrı ayrı şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tabi bu bağış bugün planlamış olmamamıza rağmen çok anlamlı bir güne denk geldi. Bugün Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ağaç dikim bayramı ilan edildi. Bugün Türkiye genelinde de Bolu’da da binlerce, milyonlarca ağaç dikilmiş oldu ve bundan sonra da her yıl 11 Kasım’da saat 11.11’de bu etkinlik devam edecek. Bu bağışın da bugüne denk gelmesi bizler açısından ayrı bir mutluluk vesilesi oldu. Şuna emin olmanızı istiyorum, hediye ettiğiniz bu fidanların tamamını Bolu’nun yeşillenmesi için kullanacağız ve hiçbirisini zayi etmemek için büyük gayret göstereceğiz. Sizin bu davranışınızın tüm Bolu’ya örnek olmasını temenni ediyorum ve tekrar çok teşekkür ediyorum”

Konuşmaların ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belgin Özer, Ahmet Dündar Özcan, Yusuf Yaman, Nihat Güler ile Fahrettin Semerci tarafından karşılıklı imzalanan protokol ile 40 bin fidan Bolu Belediyesi’ne teslim edildi.

 

  • " ÇOK ANLAMLI BİR GÜNE DENK GELDİ"
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.