VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"ÖZCAN BECEREMİYORSA BİZ YAPARIZ"

11 Kasım 2019

.............................

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu’nun içme suyu ihtiyacını karşılayacak Karadere Tüneli’nde incelemelerde bulundu. Projenin tamamlanması için CHP’li Bolu Belediyesinin çalışma yapmamasına tepki gösteren Metin, “Eğer belediye başkanımız ben bunu yapamıyorum, beceremiyorum derse elimizi taşın altına koyarız” dedi.
Bolu’nun içme suyu ihtiyacını karşılamak için Bolu Belediye Başkanı AK Parti’li Alaaddin Yılmaz döneminde yıllar süren fizibilite ve alt yapı çalışmalarının ardından inşaatına başlanan Karadere Tünelinin tamamlanması için CHP’li Bolu Belediyesinin tünel kaplama ve kamulaştırma işlemlerini yapması bekleniyor. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, inşaat çalışmalarının sürdüğü Karadere Tünelinde incelemelerde bulundu. AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ile birlikte bölgeye giden Metin, proje hakkında firma yetkililerinden bilgi aldı. 

"BİZ HİZMETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ"

3.6 kilometrelik tünelin beton kaplama işinin Bolu Belediyesi tarafından yapılmasının beklediklerini vurgulayan Metin, “Bulunduğumuz yer kaynaktan buraya 3.6 kilometrelik bir tünel. Bunun içinden içme suyu borusu tesisatı yapılacak. Ardından yine inşaatı devam eden boru tesisatı yapımı çalışması var. Şu anda 3.6 kilometrelik tünelin beton kaplama işinin belediye tarafından yapılmasını bekliyoruz. Allah'a çok şükür ben bakan yardımcısı olduktan sonra buradaki işin hızlı yürümesi anlamında 2019 yılının ikinci yarısı itibariyle 5 buçuk milyonluk bir ödeneği tahsis ettik ve müteahhidimiz hızlıca çalışmasına başladı. Şu anda 3 kilometreye tamamlanacak olan tesisatımızın yapımı devam ediyor. Bu hattı şöyle tanımlamak lazım. 12.6 kilometrelik hattın 3.6 kilometrelik kısmı bu tünel. Buradaki betonlama çalışması belediye tarafından yapılacak. Bu hat üzerinde 1.9 kilometrelik bir hatta da kamulaştırma yapılması lazım. Bu da belediye tarafından yapılacak. Dolayısıyla biz de 12.6 kilometrelik içme suyu tesisatımızın işlemini yapmış olacağız. Biz hizmetlerimize devam ediyoruz.” diye konuştu.

"ÖZCAN BECEREMİYORSA BİZ YAPARIZ"

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı projenin tamamlanması için gerekli çalışmaları yapmamakla suçlayan Metin, şunları söyledi,“Eğer belediye başkanımız ben bunu yapamıyorum, beceremiyorum derse elimizi taşın altına koyarız. Ben belediye başkanı olarak üstüme düşeni yapamıyorum, üstüme düşen görevi yerine getiremiyorum derse biz de Allah'ın izniyle bu görevi yerine getiririz.”
Metin ve beraberindeki partililer tünel inşaatındaki incelemelerinin ardından su borularının döşendiği alanı gezerek yapılan çalışmaları izlediler.

  • "ÖZCAN BECEREMİYORSA BİZ YAPARIZ"
  • "ÖZCAN BECEREMİYORSA BİZ YAPARIZ"
  • "ÖZCAN BECEREMİYORSA BİZ YAPARIZ"
  • "ÖZCAN BECEREMİYORSA BİZ YAPARIZ"
  • "ÖZCAN BECEREMİYORSA BİZ YAPARIZ"
  • "ÖZCAN BECEREMİYORSA BİZ YAPARIZ"
3 yorum yapılmış
  • Cemal
    11 Kasım 2019 • 03:46
    Orman bakanı bu projeye kaynak aktaracakti ne oldu
  • Sebenli
    11 Kasım 2019 • 08:13
    Bakan yardımcısı olarak sen bu işi beceremiyorsan batık bırakıp gittiğiniz belediye ne yapsın
  • Bolulu
    11 Kasım 2019 • 20:39
    Siz önce maaşlari duzeltin emekli askeri üçretli aç aç danismana 4 bin tl zam miket vekili bakan cumhurbaskan maasina zam emekli işciye yuzde 3 ila 6 zam allah tan korkun hakim size helal digil
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.