VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TİMSAH ELİMİZDEN KAÇTI

10 Kasım 2019

.......................................

Boluspor TFF 1. Lig’in 11. Haftası’nda Burak Şeker’in yönettiği maçta Bursaspor’u kendi evinde konuk etti. Bolu Atatürk Stadı’nda oynanan maç Recep Aydın ve Bilal Kısa’nın karşılıklı goller ile 1-1 berabere bitti. Boluspor bu sonuç ile ligde 10 puan ile 14. sırada yer aldı.

Boluspor maça Hakan, Hayrullah, İsmail, Burak, Ümit Kurt, Dodo, Melih, Bilal Kısa, Mustafa, Mustafa Durak ve Poepon ilk 11’i ile çıktı.  

Konuk Bursaspor ise Çağlar, Abdullahi Sheu, Diarra, Anıl, Latovlevici, Aykut, Burak, Selçuk Şahin, Recep, Da Silva, ve Kubilay ilk 11’i ile sahadaki yerini aldı.

Karşılaşma başlamadan önce Bolusporlu taraftaralar ile Bursasporlu taraftarlar İzmir Marşı’nı birlikte söyledi. Bolusporlu oyuncular ise sahaya ‘Atamızı saygı ve özlemle anıyoruz’ pankartı ile çıktı.

Karşılaşma Boluspor’un vuruşu ile başladı. Boluspor’un etkili başladığı dakikalarda Bursasporlu oyuncu Latovlevici hakeme itirazdan dolayı sarı kart gördü. 32. dakika’da gelişen Bursaspor atağında ceza sahasında topla buluşan Burak Kapacak, topu direğe nişanladı. Bursaspor ilk yarının sonuna doğru ataklarını sıklaştırsa da gol sesi gelmedi ve ilk yarı golsüz berabere bitti.

BURSA İKİNCİ YARIYA GOLLE BAŞLADI

Dakikalar 46’yı gösterirken atak geliştiren Bursaspor, sağ kanattan Burak Kapacak’ın açtığı ortada topu kafa vuruşu ile ağlara gönderen Recep Aydın ile golü buldu ve 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra maça ağırlığını koyan ve oyunu Bursaspor yarı sahasına yıkan Boluspor, kaleci Çağlar Şahin Akbaba’yı geçemedi. 58. dakika’da Melih Okutan’ın verdiği ara pasta ceza sahasında topla buluşan Hayrullah Bilazer topu direğe nişanladı ve beraberlik golünü atamadı.

BERABERLİK GOLÜ PENALTIDAN GELDİ

87. dakika’da ceza sahasında Hayrullah Bilazer’in yerde kalması ile hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Bilal Kısa, topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek beraberlik golünü attı. Bu dakikalardan sonra Bursaspor’un oyunu geciktirmesinden şikayet eden Boluspor tribünleri hakem Burak Şeker’e yoğun tepki gösterdi.

Boluspor bu skor ile TFF 1. Lig’de 10 puan ile 14. sırada yer alırken, yeşil beyazlılar ise 17 puan ile 8. sırada kendine yer buldu.

1 yorum yapılmış
  • BOLUSPORLUAYDINLIYKSEL09
    10 Kasım 2019 • 20:19
    Bu sene ligde kalalım başka birşey istemiyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.