VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA BİR ARAYA GELDİLER

9 Kasım 2019

.......................................

Türkiye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) tarafından 45'incisi düzenlenen Karadeniz SMMM Odaları Toplantısı Bolu'da gerçekleştirildi.

Bu yıl 45’incisi düzenlenen Karadeniz Oda Başkanları toplantısına Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, Bolu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Yüksel Ceylan, Karadeniz Bölgesinde bulunan Bartın, Zonguldak, Ordu, Sakarya, Rize, Samsun, Sinop, Kastamonu, Gümüşhane, Giresun, Düzce, Çorum, Çorlu, Artvin, Amasya, Yalova, Trabzon, Tokat, Tekirdağ, Kırklareli, Kocaeli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Oda Başkanları ile Karadeniz Odaları Platformu Başkanı Yücel Akdemir katıldı.

Karadeniz bölgesinde bulunan 26 ilin Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Oda Başkanları Bolu’da bir araya geldi. Her yıl düzenli olarak 4 kez gerçekleştirilen toplantının sonuncusu Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın ev sahipliğinde Gazelle Resort Otel’de yapıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okuması ile başlayan toplantıda Bolu’yu tanıtan bir slayt gösterisi sunulurken, Bolu Serbest Muhasebesi Mali Müşavirler Odası Başkanı Yüksel Ceylan Bolu ve ilçeleri hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

MESLEĞİMİZİN SORUNLARINI BİREBİR TARTIŞIYORUZ”

Yüksel Ceylan; “Mali Müşavirler Odaları kurulalı 45 yıl oldu. Biz bu kuruluştan itibaren Karadeniz bölgesi Edirne’den, Artvin’e kadar oda başkanlarımız 2-3 ayda bir durum değerlendirmesi yapmak ve kaynaşmak amacıyla bu tarz toplantılar düzenliyoruz. Bugün de Bolu’da 45. Karadeniz Bölge toplantısını yapıyoruz. Dün de hizmet binamızın açılışını yapmıştık. Bu bölge toplantısında mesleğimizin sorunlarını birebir tartışıyoruz. Bugün sürekli eğitimle ilgili bir çalışma yapacağız. Bununla ilgili bilgi alışverişinde bulunacağız” dedi.

“SÜREKLİ ZORUNLU EĞİTİMLER BAŞLAYACAK”     

TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, gerçekleştirilen 45. Karadeniz Oda Başkanları Toplantısı kapsamı hakkında bilgiler vererek; “Bildiğiniz üzere Bolu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odamızın açılışını yaptık. Bugün de 26 odamızın katılımı ile Karadeniz Odaları Platform toplantısını gerçekleştiriyoruz. Rutin olarak 3-4 aylık dönemlerde bu toplantıları bölgesel olarak düzenliyoruz. Mesleki sorunlarımızın tartışıldığı, mesleki çözüm önerilerimizin geliştirildiği toplantılar bunlar. Toplantımızın ana gündem maddesi 01.01.2020 itibari ile meslek mensuplarımızın sürekli zorunlu eğitimler başlayacak, o çerçevede onun yol haritasını belirlemek amacıyla 26 oda başkanımız ile bir araya geldik” şeklinde konuştu.

Kartaloğlu, birlik bünyesinde bulunan meslek mensuplarının beyannamelerden pay alması konusuna önem verdiklerini de dile getirerek, “Dijital Hizmet Belgesi kanunu teklifi, Bazı Kanun ve Kanun Hükmündeki Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına İlişkin kanun teklifi de görüşülüyor. 4 tane daha yeni vergi, 4 tane daha yeni beyanname geliyor aslında. Bunların ayrıntısını tartışacağız” dedi.

Konuşmaların ardından toplantı, mesleki sorunları değerlendirme ile devam etti.

  • BOLU’DA BİR ARAYA GELDİLER
  • BOLU’DA BİR ARAYA GELDİLER
  • BOLU’DA BİR ARAYA GELDİLER
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.