VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BANA DERS OLDU"

9 Kasım 2019

..........................

Düzce’de 22 yaşındaki Yasin Acar bisiklet kullanırken soğuk olduğu için ellerini cebine soktu. Bisiklet üstünde ellerini bırakarak giden bisiklet sürücüsü trafik denetimine takılınca ceza yemekten kurtulamadı. Acar, “Bisikletin bir araç olduğunu ve ellerimi bırakarak gidemeyeceğimi söyleyen ekipler bana ders olsun diye trafik cezası kestiler. Hatamı anladım” dedi.

Düzce’nin İstilli köyünde yaşayan 22 yaşındaki Yasin Acar, çalıştığı işyerinden gece mesaisinden çıkıp evine bisikletle giderken trafik uygulaması yapan Jandarma ekipleri tarafından durduruldu. Soğuk olduğu için ellerini cebine sokan ve bu şekilde uygulama yapan jandarma ekiplerinin durdurduğu Yasin Acar, ellerini bıraktığı gerekçesi ile 235 TL ceza yedi.

“BANA DERS OLDU”

Yasin Acar, bisiklet kullanıcılarına uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi. Yasin Acar; “Gece işten çıktım evime giderken jandarma asayiş uygulamasına denk geldim. Soğuk olduğu için ellerimi cebime sokmuştum. Beni o şekilde görünce jandarma ekipleri durdurdular. Bana bisikletin araç olduğunu ve ellerimi bırakarak gidemeyeceğimi söylediler. Sonrasında da bana ders olsun diye trafik cezası kestiler. Hatamı anladım. Buradan bisiklet kullanan herkese tavsiye ediyorum. Bisiklet kullanırken ellerini bırakmasınlar. Sonra ceza yemesinler” dedi.

  • "BANA DERS OLDU"
  • "BANA DERS OLDU"
  • "BANA DERS OLDU"
  • "BANA DERS OLDU"
  • "BANA DERS OLDU"
1 yorum yapılmış
  • Turist
    9 Kasım 2019 • 04:58
    haberdeki. birinci söz konusu kisşi 21 yaşında ikinci söz konusu kişi 22 yaşında Anlaşıldığı üzere
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.