VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BGC ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

9 Kasım 2019

..........................................

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu ve yönetim kurulu ziyaretlerine devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Bolu’ya atana İl Jandarma Komutanı ve ardından İl Emniyet Müdürü’nü ziyaret eden BGC Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri kentteki çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu ve yönetim kurulu üyeleri kentteki protokol üyelerine ziyaretlerine devam ediyor. Velioğlu ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz aylarda Erzurum’dan Bolu’ya atanan İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Ersever’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Meslek hayatı boyunca Bolu’ya gelmediği için pişman olduğunu söyleyen Albay, “Keşke Bolu’ya daha önce gelseydim. Buranın bu kadar güzel olduğunu bilsem tatil dönemlerini burada geçirirdim. Bolu, her yönüyle şirin bir kent” ifadelerini kullandı. Ziyaret sonrasında Albay, Bülent Velioğlu ve yönetim kurulu ile fotoğraf çektirdi.

BGC Başkanı Velioğlu ve yönetim kurulu üyeleri İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ömer Ersever’i ziyaretinin ardından İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ile bir araya geldi. Velioğlu ve yönetim kurulu üyeleri Erdoğan ile sohbet etti. Erdoğan, yaklaşık yarım saat süren ziyarette BGC yönetim kurulu üyelerine kentteki asayiş çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.