VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YUSUF MERT TUNÇ GİDİYOR MU?

6 Kasım 2019

............................................

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, kırmızı beyazlıların Fenerbahçe’den kiraladıkları oyuncu Yusuf Mert Tunç ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özköylü, “Belki de daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma gitmeli” dedi.

Haber Global Spor Muhabiri Yağız Sabuncuoğlu Boluspor ile Fenerbahçe’den kiraladıkları oyuncu Yusuf Mert Tunç arasındaki sözleşme, prosedürlerin ardından bu hafta içi karşılıklı olarak feshedileceğini yazdı. Yusuf Mert Tunç’u Avrupa’dan üç, Türkiye’den iki takım istediğine dikkat çeken Sabuncuoğlu, Tunç’un Ocak ayına kadar Fenerbahçe’de devam edeceğini söyledi.

“ÇOK FAZLA FORMA ŞANSI BULMADI”

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü Yusuf Mert Tunç hakkında, geçen hafta dizindeki ödemden dolayı kadroda olmadığını söyleyerek, “Fenerbahçe kiraladığı oyuncuları takip ediyor. Gelip bizden bilgi alıyorlar. Biz de oyuncular ile ilgili genel düşüncelerimizi onlara aktarıyoruz. Onların nasıl bir planlama yaptığını ve bu konuda ne düşündüğünü bilemiyorum. Yusuf sezon başından beri çok fazla forma şansı bulamadı. Belki daha çok forma şansı alacağı bir takıma gitmeli. Bu konuda Fenerbahçe de farklı bir takıma, daha çok forma giyebileceği bir takıma gitme konusunda karar almış olabilir. Bunu bizim kulübümüze ve bizim başkanımıza ilettiler mi bilmiyorum. Bu takımın teknik direktörü olarak bana böyle bir duyum gelmedi.” İfade etti.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.