VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

RASİM ÖZDEMİR'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

4 Kasım 2019

...................

Bolu Belediye Başkanı Sözcüsü Rasim Özdemir, "31 Mart seçimleri sonrası hem Belediye’ye hem de şehre bir hoşgörü, sevgi getirdik. Bir kere korku imparatorluğunu yıktık. Şehirde Belediyeye karşı ciddi anlamda bir korku vardı. İnsanlar Belediyeden korkuyorlardı. Öncelikle bu korku yıkıldı" dedi. Özdemir ayrıca, "Belediyede Sağlık mahallesinde Hacı Haydar amca da, CHP İl Başkanı Kazım Karsu’da Belediyede eşit haklara sahip olacak ve eşit muamele görecek" ifadelerini kullandı. 

Bolu Havadis Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Demirci'ye konuşan Bolu Belediye BaşkanI Sözcüsü Rasim Özdemir, göreve geldiklerinde ilk hedeflerinin Bolu Belediyesine ve Bolu’ya hoşgörüyü, sevgiyi getirmek olduğunu söyledi. Özdemir, “31 Mart sonrası hem Belediye’ye hem de şehre bir hoşgörü, sevgi getirdik. Bir kere korku imparatorluğunu yıktık. Şehirde Belediyeye karşı ciddi anlamda bir korku vardı. İnsanlar Belediyeden korkuyorlardı. Öncelikle bu korku yıkıldı. Şimdi hem vatandaş hem esnaflar Belediyeye gelip taleplerini iletebiliyorlar haklarını arıyorlar. Bu durum bizi de mutlu ediyor" diye konuştu. 

"ALGI OLUŞTURDULAR, BİZ HALA AYNI PERSONELLE ÇALIŞIYORUZ"
“İlk günlerde bir algı oluşturdular. İşçilere mobbing yapıp yerlerini değiştirdiklerimizi söylediler. Yerleri değiştirilen işçilerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Biz hala aynı kadroyla çalışıyoruz. Özel kalemden, daire müdürlerine kadar aynı kişilerle çalışıyoruz. Bizim sloganımız, ‘Bolu’yu seviyorum’ yani Bolu’yu seven, liyakat sahibi kim olursa olsun, hangi siyasi düşüncede olursa olsun bizimle birlikte yürüyecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bugün Belediye personelide çok mutlu. Belediye de çalışan memur veya işçilerin bize güveni,nin tam olduğunu düşünüyorum. Belediye personelinin bu yönetime, Başkan Tanju Bey’e sıkı sıkıya sarıldığını göreceksiniz. Performanslarının her geçen gün arttığını göreceksiniz."

"ADALET NEYSE O YAPILACAK"
“Çok net söylüyorum, biz çıkar gurupları oluşturmayacağız. Adalet, hukuk neyi gerektiriyorsa o olacak. Sağlık mahallesinde Hacı Haydar amca da, CHP İl Başkanı Kazım Karsu’da Belediyede eşit haklara sahip olacak ve eşit muamele görecek. İmar uygulamalarında da adalet olacak, ruhsat uygulamalarında da. Zenginmiş, fakirmiş, Ak Partili imiş, CHP’li imiş böyle bir ayrım asla olmayacak. Bolu Belediyesi imtiyazlı kişilerin olmadığı, herkesi kucaklayan bir Belediye olacak. Bunu bu zamana kadar başardık. Hiç kimse çıkıp Tanju Bey bana haksızlık etti, adaletsiz davrandı diyemez."

"BU MUTLULUK TARİF EDİLEMEZ"

“Ben önceden eleştiren taraftaydım. Gazeteciydim. Yani vatandaşın sorunlarını dile getiren taraftım. Şimdi Rabbim nasip etti sorunları çözen tarafa geçtim. Yani artık eleştirmiyor, yapmaya, çözmeye çalışıyorum. Bunu çok samimi söylüyorum; tekerlekli sandalye verdiğimiz bir insanın gözündeki mutluluğu gördüm. Bu mutluluk hiçbir cümleyle tarif edilemez."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.