VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TEŞEKKÜRLER SULTANLAR

4 Kasım 2019

..........................

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Liginde Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı, İzmir Büyük Şehir Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek 4’te 4 yaptı.

Bu sezon daha mütevazi bütçeli bir kadro kuran ancak yaptıkları başarılı transferlerle ve iyi bir hazırlık dönemi geçirerek lige süper bir başlangıç yapan filenin sultanları ligde dolu dizgin yoluna devam ediyorlar. İlk üç maçını kazanarak lige galibiyetlerle başlayan yeşil-beyazlılar çıktıkları İzmir deplasmanından zaferle döndüler.

İzmir Vestel Venüs Spor Kompleksinde İzmir Büyük Şehir Belediyespor ile karşılaşan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı ilk seti 25-20 ile aldı.  Oldukça çekişmeli geçen 2. Seti 25-23 kaybeden yeşil-beyazlılar 3. Sette rakibini adeta sahadan sildi. Bu seti 25-16 kazanan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı yine çekişmeli geçen son seti de 25-23 kazanarak önemli bir galibiyete imza atmayı başardı.

Bu sonuçla galibiyetini sürdüren filenin sultanları, önümüzdeki hafta oynayacağı zorlu maça hazırlık yapıyor.

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı, ligdeki 5. maçını 10 Kasım 2019 Pazar günü 17 Temmuz spor salonunda Çanakkale Belediyesi ile oynayacak.

 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.