VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PFDK KARARLARI AÇIKLADI

1 Kasım 2019

.................................................

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 25.10.2019 tarihinde Boluspor’un kendi evinde oynadığı Keçiörengücü maçında yaşanan olaylar ile ilgili kararını verdi.

Boluspor’un kendi evinde oynadığı Keçiörengücü maçında yaşanan olaylar ile ilgili Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararlarını açıkladı. Boluspor top toplayıcılarının müsabaka sırasında kasti olarak görevlerini geciktirmelerinden dolayı sportmenliğe aykırı nedeniyle 20.000 TL para cezası aldığını ve aynı müsabakada Bolusporlu futbolcu Umut Gündoğan’ın rakibine yaptığı ciddi faul nedeniyle de 2 resmi maçtan men cezası aldığını açıkladı.

Aynı müsabakada Keçiörengücü Kulübü taraftarlarının çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle misafir olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesi dolayısıyla ihtar cezası verildi ve tribünde yer alan elektronik bilet kapsamında kartların bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesi kararı verildi.

Müsabakada aynı zamanda Keçiörengücü taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle de Kulübe 18.000 TL para cezası verildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.