VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 31 EKİM PERŞEMBE

31 Ekim 2019

.............................................................

1-Bahçelievler Mahallesi halkından, (merhum) Sarraf Hacı Ahmet ve Naciye SARIKAYA’nın oğlu,Gonca SARIKAYA’nın eşi,Mert SARIKAYA’nın babası,Metin SARIKAYA’nın kardeşi,Aykut HİTİT ve Gülsen HİTİT’in damadı Tuğçe SARIKAYA’nın kayınpederi Yukarı çarşı esnaflarından; MURAT SARIKAYA, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Caminde kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

2-Seben İlçesi Dedeler Köyü halkından, Zehra ACAR’ın eşi,Cemal ACAR ve Nebahat KAYGUSUZ’un ağabeyi,Naci ACAR ve Necla KÖSEOĞLU’nun babaları; KEMAL ACAR, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben İlçesi Merkez Caminde kılınacak,ikindi ve cenaze namazından sonra İlçe mezarlığına defnedilecektir.

3-Gerede İlçesi Çayören Köyü halkından, emekli Postacı Kemal ve Mustafa DEĞİRMENCİ,Naile KILIÇ’ın anneleri; ERMAĞAN DEĞİRMENCİ, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Gerede Yeni Camide kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra Çayören Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

4-Sağlık Mahallesi halkından,Sebahat UYMAN’ın eşi,Ersin ve Yasemin UYMAN’ın babaları,Yusuf,İsmail ve Veysel UYMAN’ın kardeşleri emekli öğretmen; MEHMET UYMAN, Hakkın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Hamzabey Köyü Caminde kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.