VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"KAÇACAK BİRİ DEĞİLİM"

30 Ekim 2019

.......................................................

Haber: Adnan KARABULUT

TFF 1’inci lig takımlarından Boluspor’da teknik direktör Giray Bulak’ın ardından takımın başına getirilen Osman Özköylü, kalbinin sesini dinleyerek kırmızı beyazlı takıma geldiğini açıklayarak, “Birkaç mağlubiyet ve kötü sonuçtan sonra hemen bırakıp kaçacak tarzda bir insan değilim. Ben mücadelemi sonuna kadar veririm. Tabi ki bu noktada alacağım destek çok önemli” dedi.

Sezona kötü bir başlangıç yapan ve ligin alt sıralarına gerileyen bir takımın başına getirilen tecrübeli teknik adam, kırmızı beyazlı takıma nasıl geldiğini ve hedeflerini açıkladı. Dünya futbolunu,  yeni sistemleri ve antrenman çeşitlerini takip ettiğini söyleyen Özköylü, “Ekibim ile işin bilimsel tarafını yakından takip ediyoruz. Kendimizi bu noktada ilerletmeye çalışıyoruz. Antrenmanlarımızı da bu doğrultuda yapıyoruz. Topa sahip olmayı seven bir teknik ekibiz. Topun bizde kalması, topla oynamamız bizim için çok önemli. Bu anlamda oyun içerisinde topun bizde kalmasını nasıl arttırabiliriz düşüncesi ile antrenmanlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bunda fiziksel gelişimin çok önemi var. Çünkü sürekli oyunda olmak zorundasınız. Sürekli tempolu oynamak zorundasınız. Tempolu oynamak için de ciddi bir fiziksel kalitenizin olması gerekiyor.” diye konuştu.

HER TEKNİK ADAMIN BİR PRENSİBİ VARDIR

Kötü gidişatı değiştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Özköylü, şunları söyledi:

“Bu kadar yol kat etmemize rağmen hala eksiklerimiz fazla. Hem taktiksel anlamda hem fiziksel anlamda hem de yaşanan kötü süreçten dolayı zihinsel anlamda yıpranmalar var. Bunları toplamaya çalışıyoruz. Bu da bir süreç gerektiriyor ve bu süreci hem iyi sonuçlar alarak hem de pozitif olarak yukarıya doğru adımlar atarak geçirmemiz gerekiyor. Doğru yoldayız diye düşünüyorum. Eksiklerimiz olduğu gerçeğini inkar etmememiz gerekiyor ama bu eksikleri tamamlamak için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz”

HEDEFİMİZ ÜST SIRALARA ÇIKMAK

Takımın şu an ki durumunun sıkıntılı olduğuna dikkat çeken tecrübeli teknik adam açıklamalarına şöyle devam etti:

“En önemli hedefimiz düşme hattından uzaklaşıp üst sıralara çıkmak. İlk yarı itibariyle geleceğimiz noktayı görerek ikinci yarının planlamasını yapacağız. Bu sene ne yapabileceğimizi göreceğiz. Bu sene beklentilerimizi karşılayamazsak asıl amacımız bu seneden oluşturulmuş kadro ile ve eksikler doğrultusunda yapılacak doğru transferler ile Süper Lig’e çıkma hedefini ciddi bir şekilde ortaya koyan Boluspor takımını oluşturmak olacak.” 

BENİM BOLUSPOR’DA OLMAM BİR ÇOK İNSANI ŞAŞIRTTI

Kalbinin sesini dinleyerek Boluspor’un başına geldiğini açıklayan Özköylü, “Benim gibi bir teknik adamın Boluspor’da olması birçok insanı şaşırtmış olabilir. Çünkü şu an için görünürde bir hedef koymamış ve ligin son sıralarında olan bir takıma geldim. Ama bu karar manevi içgüdüler ve sezgiler ile alınmış bir karar. Ben mutluyum. Evet sıkıntılı bir süreçteyiz. Ama bu sıkıntıları hep beraber aşacağız. Ben başkanıma, yönetime, Boluspor camiasına ve bütün Bolu halkına güveniyorum. Kendime ve ekibime güvenim tam. Futbolcularıma da çok güveniyorum. Eksiklerimizi tamamladığımız zaman doğru bir planlama ile bu takımın çok iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Bu noktada çok iyimserim” dedi.

HEMEN BIRAKIP KAÇACAK TARZDA BİRİ DEĞİLİM

Takımın durumunu bilerek ve neler yaşayabileceklerini düşünerek kırmızı beyazlı ekibe geldiğini anlatan Özköylü, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Birkaç mağlubiyet ve kötü sonuçtan sonra hemen bırakıp kaçacak tarzda bir insan değilim. Ben mücadelemi sonuna kadar veririm. Tabi ki bu noktada alacağım destek çok önemli. Şehirden, yönetimden ve takımdan alacağım destek benim için önem ifade ediyor. Burada o desteğin azaldığını ve bu noktada destek görmediğimi düşündüğüm zaman oturup bir karar veririm zaten. Ama şu anda yönetimin de takımın da bana bu konuda desteği tam. Şehrimizin de bu zorlu süreçte bize destek vereceğini düşünüyorum. Bundan sonraki süreçte takımına daha fazla sahip çıkmalılar. Biz yetenekli oyunculardan kurulu bir takımız. Evet eksiklerimiz var ve bazı noktalarda alternatif şansımız çok yok. Ama genel anlamda baktığımız zaman bu takımın gerçek performansına ulaştığında çok iyi işler yapabileceğini düşünüyorum. Mutlaka devre arasında transfer süreci olacak. Oyuncularımıza ve onlardan alacağımız katkılara göre planlamalar yapacağız. Eksik olduğumuz noktaları mutlaka tamamlamak durumunda kalacağız. Ama genel anlamda bu takımın bizi beklediğimiz ve istediğimiz noktalara ulaştırabileceği noktadayız. İnşallah onlarla beraber bu süreci doğru bir çizgide ilerletiriz.”

BEN HER ZAMAN MERT BİR İNSANIM

Osmanlıspor’da gazetecilerle yaşadığı gerginlikler sonrası yaşananların çarpıtıldığını kaydeden Özköylü, “Osmanlıspor’un başındayken yaşanan hadise bilindiği ve göründüğü gibi değil. Olaylar çok çarpıtıldı ve üstü kapatıldı. Birçok insanın bilmediği şeyler var. Bu süreçte bana yapılanlar, bunu bana yapan insanları ve bana haksızlık yapan insanları Allah’a havale ettim. Onlarla Allah’ın huzurunda hesaplaşacağım. Doğru ve mert bir insanım. Doğru bildiğimi direk insanların yüzüne söyleyen birisiyim. Söyleyeceklerimi kıvırmadan çevirmeden direk söylerim. Bu yüzden beni sevmezler. Çünkü bu ülkede yalakalık prim yapıyor. Böyle bir insan olmadığımız için, kimseye eyvallah demediğimiz için, kimsenin önünde eğilmediğimiz için ve başımızı hep dik tuttuğumuz için bize bu yakıştırmaları yapıyorlar. Hiç önemli değil. Benim adım Osman Özköylü. Ben her zaman mert bir insanım ve her zamanda öyle olmaya devam edeceğim.” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.