VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖNÜLLERE TAHT KURAN ÖĞRETMEN

30 Ekim 2019

.................................

Şanlıurfa’da Bilişim Öğretmenliği yapan Sevim Kapucu, görev yaptığı okuldaki bilgisayar atölyesini çevresinin desteğiyle yenileyerek, öğrencilerin hizmetine sundu. Genç öğretmeni Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) de yalnız bırakmadı ve atölyenin klima ihtiyacını karşıladı.

Aslen Bolulu olan Bilişim Öğretmeni Sevim Kapucu (30) geçtiğimiz yıl Aralık ayında Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesindeki Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’na sözleşmeli öğretmen olarak atandı. İlk görev yerinde öğrencilerine daha iyi şartlarda eğitim vermek isteyen Bolulu öğretmen Kapucu, yeni öğretim yılı öncesi çevresinin yardımıyla atölyenin eksikliklerini tamamladı. 

ATÖLYEDE EL ATMADIK YER BIRAKMADI

Yakınlarının ve arkadaşlarının desteğiyle önce bilgisayar atölyesini boyatan ve perde taktıran Bolulu genç öğretmen, daha sonra arızalı bilgisayarlara el attı. Çalışmayan bilgisayarları tespit eden Bilişim öğretmeni Kapucu, söz konusu arıza ve eksiklikleri meslektaşı olan müdür yardımcısı birlikte gidererek, aldığı klavye ve mouseler ile atölyedeki bilgisayarın tamamını öğrencilerinin kullanımına sundu. Atölyenin yenilenmesini sağlayan genç öğretmene okul müdürü Süreyya Dumruk, idareciler ve öğretmen arkadaşları da tam destek verdi.  

BGC’DEN OKULA DESTEK

Bolu Gazeteciler Cemiyeti de genç öğretmenin anlamlı çalışması üzerine atölyenin klima ihtiyacını karşıladı. Türkiye’nin en sıcak illeri arasında olan Şanlıurfa’da öğrencileri sıcaktan etkilenmesin isteyen Bolulu öğretmenin sesini duyan Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Bülent Velioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, okula bir adet klima gönderdi. Bolu’dan alınarak Şanlurfa’ya gönderilen klima kısa süre önce okula ulaştı ve bilgisayar atölyesine montajı yapıldı. 
Büyük mutluluk yaşayan Bolulu bilişim öğretmeni Sevim Kapucu, okulu yönetimi ve öğrencileri adına BGC Başkanı Velioğlu nezdinde tüm gazetecilere teşekkür etti.

  • GÖNÜLLERE TAHT KURAN ÖĞRETMEN
  • GÖNÜLLERE TAHT KURAN ÖĞRETMEN
1 yorum yapılmış
  • osmanmert
    30 Ekim 2019 • 22:25
    helal olsun sana hoca hanım..................kimin hemşehrisi ben bolu seben ilcesi.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.