VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ÜMİT'TEN ÖĞRENCİLERE DESTEK

26 Ekim 2019

.....................

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Serkan Atalay ile görüşerek Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin üniversiteye ulaşımlarının rahat bir şekilde sağlanması için gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde 32 bin öğrencinin eğitim gördüğünü belirten Vali Ahmet Ümit, “Her yıl en az 7 bin öğrenci üniversitemize yeni kayıt yaptırıyor ve bir o kadar öğrenci de aynı zamanda mezun olup gidiyor. Bu öğrencilerimiz bizlere ailelerinden emanet. Öğrencilerimizin en önemli ihtiyaçlarından bir tanesi nakliye, ulaşım. Öğrencilerimiz üniversiteye giderken veya dersten çıktıktan sonra balık istifi gibi toplu taşıma taşıtlarına biniyorlar ve ayakta gidip geliyorlar. Öğrencilerimizin toplu taşıma taşıtlarında sıkışmadan rahat bir şekilde üniversitelerine gidip gelmeleri için seferleri çoğaltalım ve çocuklarımızın Bolu’muzdan memnun bir şekilde ayrılmalarını sağlayalım.

“GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALALIM”

Üniversiteye öğrencilerimizin ulaşımını sağlayan toplu taşıma taşıtlarının beklemeden sürekli öğrencilerimizi üniversiteye taşımalarını istiyoruz. Kış mevsimi yaklaşıyor ve çocuklarımızın karda, soğukta duraklarda sırada beklememeleri gerekiyor. Bu konu benim için çok önemli. Geçen sene yaşanan sorunların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerinizi almanızı ve bu doğrultuda planlamalarınızı yapmanızı özellikle sizden istirham ediyorum” dedi.

 

 

3 yorum yapılmış
  • GocaBolulu
    26 Ekim 2019 • 07:26
    Merkezden üniversiteye bir raylı sistem yapılsa pek hora geçe sayın valim. Yapıven şu işi
  • Emekliesnaf
    27 Ekim 2019 • 10:42
    Şehir merkezinden üniversiteye ve organize sanayi bölgesine Raylı sistem yer'üstü metro ile ulaşım sistemi kurulabilir Kurulursa'da Yüzyılın projesi Çılgın proje olur üniversitede öğremim gören binlerce öğrenci tıp fakültesi hastamesine giden binlerce vatandaş organize sanayi bölgesinde binlerce Çalışan İçin daha dakik daha huzurlu daha güvenli daha konforlu yolculuk yapmaları için çok iyiolur.ÖRNEK.izmit metro ile bir baştan bir başa 15 dakika'da
  • Milat
    28 Ekim 2019 • 11:52
    Raylı sistem üniversiteye olmaz mümkün değil ,eğim çok fazla
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.