VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZKÖYLÜ'DEN GALİBİYET DEĞERLENDİRMESİ

25 Ekim 2019

............................................

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, 3-1 kazanılan Keçiörengücü maçının ardından açıklamalarda bulundu. Özköylü, “Her şeyi doğru yaptık” dedi.

Boluspor evinde ağırladı Keçiörengücü’nü Bilal, Melih ve Mustafa’nın golleri ile 3-1 kazandı. Kırmızı beyazlıların teknik patronu Osman Özköylü maç sonunda değerlendirmelerde bulundu. Özköylü, "Maçın zor olacağı maçtan önce oynadığımız rakibe baktığımız zaman çok net belli oluyordu. Çünkü oynadığı 8 maçta hiç mağlup olmamış, sadece 3 gol yemiş, ligin en istikrarlı ve en tempolu oynayan, birbirini çok iyi tanıyan, artık sahada öylesine ezbere bir oyun tarzı belirlemişlerdi. İlk yarı çok iyi başladık 30'uncu dakika 2-0 öne geçene kadar. Her şeyi doğru yaptık. Onları oynatmadık. Önlerini kestik." şeklinde konuştu.

İlk 30 dakika rakiplerine çok fazla oynama imkanı vermediklerini de anlatan Özköylü, "Ama 2-0’dan sonra, oyuncuların koruma psikolojisi her zaman oluyor. İster istemez o psikoloji oyuncular üzerinde etken oluyor. Çok büyük bir onur ve karakter mücadelesiydi. Çok önemli bir galibiyet aldık. Ligin tek yenilmeyen takımını yenmeyi başardık. Bu bize nasip oldu. Keçiören takımını da kutluyorum. Gerçekten çok iyi bir takıma karşı oynadık. Böyle bir takımı yenmiş olmak bizim için çok moral ve motivasyon kaynağı oldu." ifadesini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.