VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İLAÇ GİBİ GALİBİYET

25 Ekim 2019

......................

Haber: Adnan KARABULUT

Boluspor kendi evinde oynadığı Keçiörengücü maçını Bilal Kısa, Melih Oktan ve Mustafa Eskihellaç’ın golleri ile 3-1 kazandı ve 12. sıraya yükseldi. Konuk Keçiörengücü’nün tek golünü Cem Ekinci attı. Sakatlanan Bilal Kısa ikinci yarının başında oyundan çıkarken, iki takım da maçı 10 kişi ile tamamladı.

Boluspor maça Hakan, Hayrullah, İsmail, Ümit, Hakan Arslan, Bilal, Cumali, Dodo, Mustafa, Melih ve Poepon 11’i ile başladı. Rakibi Keçiörengücü ise Metin, Abdulkadir, Samet, Erdi, Hüsamettin, Süleyman, Cem, Madinda, Burak, Mendy ve Kone ile sahadaki yerini aldı.

Maça etkili başlayan kırmızı beyazlı ekip ilk golü erken buldu. Henüz 13. dakikada Hayrullah Bilazer’in pasıyla topla buluşan Bilal Kısa, ceza sahası dışından yaptığı vuruşla Keçiörengücü ağlarını sarstı. Maçtaki etkinliğini sürdüren Osman Özköylü’nün öğrencileri, 19. dakikada Mustafa Durak’ın pasıyla topla buluşan Melih Okutan ile farkı ikiye çıkardı. Boluspor’da 27. dakikada Cumali Bişi sarı kart görürken, rakip Keçiörengücü’nde Levy Madinda 36. dakikada sarı kart gören ikinci isim oldu. İlk yarının sonuna eklenen 3 dakikada da gol olmayınca ilk yarı kırmızı beyazlı takımın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya Bilal Kısa, Umut Gündoğan değişikliği ile başlayan kırmızı beyazlı ekip oyun üstünlüğünü eline aldı. Keçiörengücü’in atağı sırasında Kone’nin sağ ayak bileğine basan Umut Gündoğan sadece 17 dakika sahada kalabildi ve 62. dakikada direkt kırmızı kart ile oyundan atıldı. Keçiörengücü 10 kişi kalan rakibi karşısında gol ararken 76. dakikada Erdem Beytaş’ın pasıyla Cem Ekinci ile golü buldu. Golden sonra iyice kapanan Boluspor kontra ataklar ile etkili olmaya çalıştı. Maçın sonuna eklenen 6 dakikada da oyun üstünlüğünü elinde tutan Keçiörengücü arka alanda boşluklar verdi. Poepon’un başlattığı atakta ceza sahası içinde topla buluşan Mustafa Eskihellaç maçın skorunu belirledi ve Boluspor Keçiörengücü’nü evinde 3-1 yendi. 90+5’te kontra atakta Poepon’i durdurmaya çalışırken düşüren Samet Akaydın ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve Keçiörengücü maçı 10 kişi tamamladı.

Bu skor ile Boluspor TFF 1.Lig ‘de 8 puan ile 12. Sıraya yükselirken, Keçiörengücü ilk yenilgisini aldı ve 14 puan ile 6. Sırada yer aldı.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.