VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖLÜN SULARI 10 METRE ÇEKİLDİ !

25 Ekim 2019

........................

Bolu’nun Mudurnu ilçesindeki Sülüklü Göl Tabiat Parkı’nda, suların çekilmesiyle ortaya çıkan göl içindeki ağaçlar ilginç bir görüntü oluşturdu.

Mudurnu ilçesine yaklaşık 50 kilometre uzaklıktaki Sülüklü Göl Tabiat Parkı’ndaki gölün suları mevsimsel nedenler ile yaklaşık 10 metre çekildi.Yaklaşık 300 yıl önce heyelan sonucu oluşan gölün içinde bulunan ağaçlar, suların çekilmesiyle gün yüzüne çıktı.

El değmemiş bir güzelliğe sahip olan ve özellikle yaz aylarında doğaseverlerin akınına uğrayan gölde ortaya çıkan ağaçlar, ilginç bir manzara oluşturdu. Gerek günübirlik gerekse kamp kurmak için bölgeye gelen tatilciler ise oluşan manzarayı fotoğrafladı.

Tabiat parkında bekçi olarak görev yapan Refik Balcı, göle adını veren sülüklerin artık bölgede bulunmadığını ifade ederek, “Bölge çok güzel. Buraya her mevsim çok sayıda tatilci gelir. Mevsimsel olarak bu aylarda gölün suları çekilir. Bu yıl da yaklaşık 10 metrelik bir çekilme oldu. Suların çekilmesiyle de göl içinde bulunan dikili ağaçlar gün yüzüne çıktı.” dedi.

  • GÖLÜN SULARI 10 METRE ÇEKİLDİ !
  • GÖLÜN SULARI 10 METRE ÇEKİLDİ !
  • GÖLÜN SULARI 10 METRE ÇEKİLDİ !
  • GÖLÜN SULARI 10 METRE ÇEKİLDİ !
  • GÖLÜN SULARI 10 METRE ÇEKİLDİ !
  • GÖLÜN SULARI 10 METRE ÇEKİLDİ !
1 yorum yapılmış
  • RahmiYldrm
    26 Ekim 2019 • 08:41
    Muhteşem tabiat harikası sülüklü göl, Burada kırmızı benekli (mercan)balığı yatagiydi. Mualesef bazı akillilar göle Hollanda sarısı sazanı attilar Bu balık gölü mahfettigi gibi mercan balığı yumartasinida bitirdi ureyemez oldu. Domuz Hollanda sazanı boku ile doldu gölde bitti. Hepimize hayırlı olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.