VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

D-100’Ü TAMAMEN DEĞİŞTİRECEK PROJE

25 Ekim 2019

..........................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, basın mensuplarına düzenlediği gezide, seçildiğinden bu yana Bolu’da yapılan, devam eden ve yapılması planlanan alt ve üstyapı çalışmalarını anlattı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’daki basın mensupları ile bir araya gelerek, belediyenin alt ve üstyapı çalışmalarını gezdirdi. Yapılmış, devam eden ve yapılması planlanan çalışmaları gazetecilere anlattı. Başkan Özcan yaptıkları kavşaklarla, Bolu’daki trafiği rahatlattıklarına ve kaza oranında ciddi azalmalar olduğuna da dikkat çekti.

“BU SENE DÖŞEDİĞİMİZ TAŞ, 10 BİN METREKAREYİ GEÇTİ”

Özcan, “Bu sene, kendi hazırladığımız bütçe olmamasına rağmen beklediğimizden daha fazla altyapı ve üstyapı çalışması gerçekleştirdiğimizi değerlendiriyorum. Bu sene döşediğimiz taş, 100 bin metrekareyi geçti. Önümüzdeki yıl hedefimiz; 250 bin metrekareden fazla. Bu yıl yaptığımız asfalt çalışmasının en az 3 katını, önümüzdeki yıl için planladık. Bugün gazeteci arkadaşlarımızın ana hatlarıyla gördükleri, önümüzdeki yıl tamamen hayata geçmiş olacak ve o bölgelerin gelişmesine, Bolu trafiğinin rahatlamasına ne kadar katkı sağlayacağını hep birlikte göreceğiz. Önümüzdeki süreçte, Park ve Bahçeler’in çalışmalarıyla ilgili ayrı bir bilgilendirme turu da yapabiliriz. Çünkü, önümüzdeki yıl ciddi anlamda park yapacağımızı ve Bolu halkının kullanımına kazandıracağımızı şimdiden söyleyebilirim. Gece gündüz çalışıyoruz. Biz bu turları, özellikle Başkan Yardımcımız Feridun Bey’le hemen hemen her gün yapıyoruz. Bazen gece 12’de, bazen sabah erken bir saatte, bazen yürüyerek sıkıntıları yerinde görüp, çözmeye çalışıyoruz. Güzel şeyler olacak” dedi.

D-100’Ü TAMAMEN DEĞİŞTİRECEK PROJE

Özcan, “Seçim döneminde tüm adayların vaadiydi. Gölyüzü ve Sanayi Kavşakları’nın olduğu bölgede, Cici Taksi’nin tam tersi olarak D-100’ün alttan geçirildiği, şehir içi trafiğinin üstten geçirildiği 2 ayrı göbeğe ihtiyacımız var demiştik. Bunu sadece ben değil, bütün siyasi parti adayları söyledi. Karayolları ile istişare ettik. İkisinin çok elzem olduğunun kanaatine vardık. Organize Sanayi Bölgesi ve Üniversite Kavşakları’nda da bu düzenlemelerin yapılması gerektiğini konuştuk.

En önce Gölyüzü ve Sanayi Kavşaklarını söyledik. Onlar bize bu iki kavşak arasında 700 metre olduğunu söyledi. Burası dal – çık mantığı ile yapılacak. Dalacaksın, çıkacaksın 100 metre sonra yeniden dalacaksın. Bunun yerine iki kavşağı birleştirme önerisi getirdiler. Onla ilgili Karayolları Genel Müdürlüğü’nden arkadaşlarımız gelip bir ön çalışma gerçekleştirdiler. Biz de kendi üzerimize düşenlerle ilgili gerekli sözleri verdik. Çünkü orada bir altyapı ile ilgili de çalışma yapılması gerekecek. 8 metreye inecek yol aşağı doğru. Eğer o 2 kavşağı birleştirebilirsek daha hesaplı olacak, biz de Gölyüzü ve Sanayi arasındaki 700 – 750 metrelik kısmı Atatürk Orman Parkı’na ilave ederek yeşil alan olarak kullanabileceğiz. Yani yaya ve vatandaşların kullanımına açılabilecek. Tabi eğer gerçekleşebilirse. Gerçekleşecek ama ne zaman gerçekleşeceğini bilemiyoruz. Bu yıl mı olur bir sonra ki yıl mı olur, bilemiyorum. Bu konuda tabi ilimizdeki siyasilerden, milletvekillerimizden, iktidar partisi temsilcilerinden destek bekliyoruz. İşlemlerin hızlanması lazım” ifadelerini kullandı.

  • D-100’Ü TAMAMEN DEĞİŞTİRECEK PROJE
  • D-100’Ü TAMAMEN DEĞİŞTİRECEK PROJE
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.