VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 24 EKİM PERŞEMBE

24 Ekim 2019

.............................

1-Bahçelievler Mahallesi halkından,emekli öğretmen İsmail DEMİRCAN’ın eşi (merhum) emekli öğretmen Hacer ÖZKIRIMLI’nın kızı; ZAFER DEMİRCAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Caminde kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

2-Gölyüzü Mahallesi halkından (merhum) İsmail ve Melek KEÇELİOĞLU’nun kızı (merhum) Nizamettin BALCIOĞLU’nun eşi,Altan,Adnan,Erhan BALCIOĞLU ve Füsun SÜVARİEROL’un anneleri,Fatma ŞENGÜL,Esin BALCIOĞLU,Suat SÜVARİEROL’un kayınvalideleri; MÜŞERREF BALCIOĞLU Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

3-Sebenardı Köyü halkından (merhume) Ayşe YILMAZ’ın (merhum) Durmuş YILMAZ’ın babası,Muzaffer YILMAZ’ın dedesi; MUSTAFA YILMAZ Hakkın rahmetine kavuimuştur. Cenazesi bugün Doğancı Köyü Hacı Bayram Caminde kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra Doğancı Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

4-Bolu Merkez Çepni Köyü halkından, Mustafa ve Emine YAŞAR’ın kızı (merhum) Cevat ALAGÖZ’ün eşi,Önder ALAGÖZ,Erkan-Arzu GÜLER,Suat-Candan KARAAĞAÇ,Murat-Aydan KAYMAN’ın anneleri; NEZAHAT ALAGÖZ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dağkent Mahallesi ,Yurdaer Caminde kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra Gölköy Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.