VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞTE KÖROĞLU'NUN TORUNLARI !

16 Ekim 2019

...........................

Bolu’da aralarında siyasi partilerin il başkanları ve STK temsilcilerinin de bulunduğu binlerce kişi Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Fırat’ın doğusundaki terör hedeflerine yönelik başlatılan ‘Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek için ellerinde Türk bayraklarıyla yürüdü.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başlattığı ‘Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek için Demokrasi Meydanı’nda toplanan vatandaşlar sloganlar eşliğinde İzzet Baysal Caddesinde yürüdü. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, MHP İl Başkanı Cihan Başaran, CHP İl Başkanı Kazım Karsu, Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Çetinkaya’nın yanı sıra STK temsilcileri ile binlerce vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla ‘Ne mutlu Türk’üm diyene’, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganlarıyla yürüyerek harekata destek verdi. Yürüyüşe katılan bazı vatandaşlar kafalarına mavi komando beresi taktı.Yürüyüşü izleyen bazı gençlerde yürüyüşe katılanları asker selamıyla selamladı. Demokrasi Meydanında başlayan yürüyüş Kent meydanında sona erdi. Meydanı dolduranlar harekata katılan askerler için dua etti.

'TÜRK MİLLETİ DOĞRU YOLDADIR"

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından meydanı dolduran kalabalığa seslenen AK Parti’li Doğanay “Bu necip millet nasıl 1923’de Gazi Mustafa Kemal’in öncülüğünde nasıl 7 düvele karşı dik durduysak, adam gibi durduysak evet bugün söz konusu vatansa, söz konusu milletin geleceğiyse, söz konusu sınır boylarımızın güvenliği, söz konusu Suriye’den yönelen PYD, PKK, DEAŞ’ın hepsinin hedefi Türkiye’yi bölmek ve parçalamaksa yine aynı zamanda tüm Avrupa ülkelerinin Almanya’nın,Hollanda’nın, Belçika’nın,Amerika’nın, Fransa’nın işbirliği yapmışçasına eğer bugün bizi eleştiriyorsa Türk milleti doğru yoldadır. Doğru istikamettedir.” diye konuştu. Programın sonunda Başkan Özcan ile siyasi partilerin il başkanları hep birlikte asker selamı verdi.

“DÜNYANIN KARŞISINDA BİRLİKTEYİZ”

Doğanay’ın ardından kürsüye gelen CHP İl Başkanı Kazım Karsu ise, “Dün olduğu gibi bugün de dünyanın karşısında birlikteyiz. Birlik ve beraberlik içindeyiz. Siz bakmayın başka partili olduğumuza vatan söz konusu olduğunda bizler Mustafa Kemal’in askerleriyiz. Sizler Mustafa Kemal’in askerlerisiniz. Selam sizlere” şeklinde konuştu.

“BİZ BOLU OLARAK ŞANLI TÜRK ORDUSUNUN ARKASINDAYIZ”

Karsu’nun ardından konuşan MHP İl Başkanı Cihan Başaran ise, “Bolulu hemşerilerim ne güzelsiniz. Sadece bu yüce Türk milleti için buluşmuşuz. Anneler ve babalar, gençler var. Öncelikle şu gençlerime selam veriyorum, siz var oldukça bu dünyada Türk milleti de var olacak. Onları yetiştiren anne ve babalara da selam ediyorum, Siz bu güzellikleri ahlaklı insanları yetiştirdiğiniz için kıyamete kadar var olacağız. Ben iki konuda Türkiye’ye ve tüm dünyaya mesaj vermek istiyorum. Birisi ceddimizden miras kalan bir ahlak, kültür ve vicdan. Yüce Türk ordusu sefere çıktığı anda milletimiz tek vücut olur hiçbir görüş ayrılığı kalmaksızın ordusunun maddi ve manevi arkasında olur. Bu akşam görüyorum ki sizler bütün dünyaya arkalarında olduğumuzun mesajını veriyorsunuz. Bütün dünyaya o emperyalist güçlere Türk milletinin geleceğini tehlikeye atanlara buradan bir mesaj vermek istiyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözler ile söylüyorum. Türk ordusu sefere çıkmışsa öyle bize dışardan mesaj verenler gibi çok seçeneği yoktur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyor ki Türk ordusu sefere çıkmışsa 2 seçenek vardır ‘Ya istiklal, ya ölüm!’ Şanlı Türk ordusuna selam ediyorum. Biz Bolu olarak şanlı Türk ordusunun arkasındayız” dedi

  • İŞTE KÖROĞLU'NUN TORUNLARI !
  • İŞTE KÖROĞLU'NUN TORUNLARI !
  • İŞTE KÖROĞLU'NUN TORUNLARI !
  • İŞTE KÖROĞLU'NUN TORUNLARI !
  • İŞTE KÖROĞLU'NUN TORUNLARI !
  • İŞTE KÖROĞLU'NUN TORUNLARI !
  • İŞTE KÖROĞLU'NUN TORUNLARI !
  • İŞTE KÖROĞLU'NUN TORUNLARI !
  • İŞTE KÖROĞLU'NUN TORUNLARI !
  • İŞTE KÖROĞLU'NUN TORUNLARI !
  • İŞTE KÖROĞLU'NUN TORUNLARI !
  • İŞTE KÖROĞLU'NUN TORUNLARI !
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.