VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HEDEF 2 MAÇTA 6 PUAN

16 Ekim 2019

..................................

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, takımı istedikleri noktaya ulaştırmak için çalıştıklarını belirterek, “Kendi sahamızda oynayacağımız arka arkaya 2 maç var. Bu maçlardan mutlak suretle 6 puan hedefliyoruz” dedi.

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor, haftasonu kendi evinde oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdüyor.  Fiziksel ve taktik yoğunluklu çalışmalar yapan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Osman Özköylü, Giresun maçı hazırlıkları ile ilgili açıklama yaptı. Özköylü, her geçen gün geliştiklerini ve bazı değişiklikler yaptıklarını belirterek, “Yapmış olduğumuz iş kolay değil. Geldiğimiz günden beri hem antrenman hem oyun sisteminde hem de onların psikolojik olarak yaşadıkları sıkıntılar noktasında bir takım değişiklikler yapmak durumundayız. Biz kendi adımıza istediğimiz oyun anlayışını sahaya nasıl yansıtabiliriz, buna oyuncuyu nasıl entegre edebiliriz, verimi nasıl kısa sürede istediğimiz hale getirebiliriz, bunlarla ilgili çalışma yapıyoruz.” dedi.

“Çok olumlu ilerlemeler var.”

“Takımın enerjisi her geçen gün daha da yükseliyor. Fiziksel kalitesi bizim istediğimiz seviyelere ulaşmaya çalışıyor. Özellikle bu geçtiğimiz milli takım arası burada hem oyun sistemimiz, hem yapmış olduğumuz antrenmanlarla takımın biraz daha mesafe katettiğini düşünüyoruz. Ama bizim istediğimiz seviyelerde tam değil. Olması için uğraşıyoruz ama oyuncularımızın bize verdiği cevap bu anlamada çok çok iyi” dedi.

“Oynayacağımız çok kritik maçlar var”

Galibiyetlerin takımı çok yukarılara taşıyacağını ifade eden Özköylü, “Biz hem ligin içerisinde maçımızı oynayacağız hem antrenmanlarımıza bu şekilde devam edeceğiz. Takımı istediğimiz noktaya ulaştırmaya çalışacağız. Önümüzde lig haftası var. Oynayacağımız çok kritik maçlar var. Kendi sahamızda oynayacağımız arka arkaya 2 maç var. Bu maçlardan mutlak suretle 6 puan hedefliyoruz.  Alacağımız bu galibiyetlerin bizi çok yukarılara taşıyacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Gökhan ve Fethi Yok

Özköylü, sakatlıklarla ilgili olarak, “Gökhan ve Fethi’nin sakatlıkları var. Seth geçen hafta itibariyle takımdan ayrı çalışıyordu ama çalışmalara başladı. Şuanda sadece Gökhan ve Fethi ile sıkıntılarımız var. Onlar da inşallah bir sonraki hafta takım içine dahil olacaklar” şeklinde konuştu. Gökhan’ın sakatlığının uzaması konusunda ise, “maalesef tedavi sürecinde maalesef aceleci davranmanın sıkıntıları. Tam anlamıyla iyileşmeden sahaya çıkmasının, bu anlamda yapılan eksikliğin faturası. Burada sağlık anlamında hakim bir kişinin olması çok önemli. Biz dışarıdan yardım alıyoruz. Onların yönlendirmesiyle yapıyoruz. Bizim hatalarımız da oluyor. Oyuncunun da biran önce sahaya dönmek için kendini iyi hissediyor. Takıma katılmak istiyor. Orada zaman zaman bu tür eksiklikler olabiliyor” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.