VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BGC YÖNETİMİ BAŞKAN ÖZCAN'I ZİYARET ETTİ

8 Ekim 2019

..........................

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen kongre sonucu Bolu Gazeteciler Cemiyeti başkanlığında yeniden seçilen Bülent Velioğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleri Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı ziyaret etti. Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Çobankaya Köyü’nde eski nostaljik bir kutlama etkinliği gerçekleştireceklerini belirterek Başkan Özcan’dan bu konuda destek istedi. Özcan ise, "Bahsettiğiniz gibi eski nostaljik bir bayram kutlaması olursa tıpkı bizim çocukluğumuzdaki gibi o da herhalde Türkiye genelinde ses getiren farklı ve güzel bir etkinlik olur. Bu konuda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi. 

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin geçtiğimiz ay gerçekleştirilen kongresi sonucunda yeniden başkan seçilen Bülent Velioğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleri Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı makamında ziyaret etti.

GAZETECİLER CEMİYETİ KÖY OKULUNDA BAYRAM KUTLAMASI YAPACAK
Ziyarette Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Çobankaya Köyü’nde eski nostaljik bir kutlama etkinliği gerçekleştireceklerini belirterek Başkan Özcan’dan bu konuda destek istedi.

"ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPMAYA HAZIRIZ"

“Biz Cumhuriyet Bayramı’nı sadece protokolün kutlamasını değil asıl halkın Cumhuriyete sahip çıkmasını istiyoruz.” diyen Başkan Özcan ise “Cumhuriyet bu milletin bir değeridir. Dolayısıyla halkı ne kadar çok katarsak bu anlamda o kadar güzel olur. Tabi birde eski bayram kutlamaları şu anda yapılmıyor biliyorsunuz. Bahsettiğiniz gibi eski nostaljik bir bayram kutlaması olursa tıpkı bizim çocukluğumuzdaki gibi o da herhalde Türkiye genelinde ses getiren farklı ve güzel bir etkinlik olur. Bu konuda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” sözleriyle BGC yönetimine destek sözü verdi.

  • BGC YÖNETİMİ BAŞKAN ÖZCAN'I ZİYARET ETTİ
  • BGC YÖNETİMİ BAŞKAN ÖZCAN'I ZİYARET ETTİ
  • BGC YÖNETİMİ BAŞKAN ÖZCAN'I ZİYARET ETTİ
  • BGC YÖNETİMİ BAŞKAN ÖZCAN'I ZİYARET ETTİ
  • BGC YÖNETİMİ BAŞKAN ÖZCAN'I ZİYARET ETTİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.