VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SALDIRGANA SAYGISIZ SÜRÜŞ CEZASI

8 Ekim 2019

.....................

Bolu'da, yol verme meselesi nedeniyle tartışmada 3 çocuğunun gözü önünde N.U.'yu darbeden 3 şüphelinin aynı gün gözaltına alınıp, salıverildikleri ortaya çıktı. Haklarında 'kasten yaralama, tehdit ve hakaret' suçlarından başlatılan soruşturma devam eden şüphelilerden otomobil sürücüsüne, 'saygısız sürüş'ten 218 TL trafik cezası verildi.

Edinilen bilgiye göre, olay, önceki gün Tabaklar Mahallesi PTT Caddesi üzerinde meydana geldi. beraberindeki  3 çocuğuyla yolun karşısına geçmeye çalışan N.U.'ya, iddiaya göre, 34 YM 4063 plakalı otomobilin sürücüsü yol vermedi.

TEHDİT ETTİ

Bunun üzerine N.U. ve sürücü arasında tartışma çıktı. Tartışma, sürücü ile yanındaki 2 kişinin otomobilden inmesiyle kavgaya dönüştü.  Çocuklarının gözü önünde darbedilen N.U.'yu, otomobil sürücüsü, "Bak sana söylüyorum. Sen önce benim kim olduğumu öğren" diyerek, tehdit etti. Tekme ve yumruklu kavgayı çevredekiler ayırdı. Çocukları büyük korku yaşayan N..U. polise şikayetçi oldu. 

ŞAHISLAR GÖZALTINA ALINDI
Saniye saniye kameralar tarafından kaydedilen darp olayının ardından başlatılan soruşturma kapsamında kimlikleri tespit edilen 3 şüpheli, aynı gün polis tarafından gözaltına alındı. Cumhuriyet savcılığında ifadeleri alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Otomobil sürücüsüne ise 218 TL para cezası kesildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Şüpheliler hakkında 'Kasten yaralama, tehdit ve hakaret' suçlarından soruşturma sürerken Bolu Valiliği yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şunlar kaydedildi.
"6 Ekim günü saat 13.10 sıralarında Tabaklar Mahallesi İzzet Baysal Caddesi'nde meydana gelen 'kasten yaralama-tehdit-hakaret' olayı ile ilgili olarak, bahse konu cadde üzerinde ailesi ile birlikte yaya olarak yolun karşısına geçen N.U. isimli şahıs, seyir halinde ilerleyen beyaz renkli araçtan yol istediğini, araç sürücüsünün kendisine laf attığını ve devamında tartışma çıktığını, aracın içerinde bulunan 2 şahsın kendisini darbettiğini,  tehdit ve hakarette bulunduklarını 155 hattını arayarak görevlilerimize beyan etmiş, olayla ilgili şahsın polis merkezinde müracaatı alınmış, olaya karışan şahıslar olay günü polis merkezinde 'müşteki-şüpheli' sıfatıyla ikmalen işlem yapılarak serbest bırakılmıştır."

5 yorum yapılmış
  • Alp
    8 Ekim 2019 • 10:32
    Dayağı yemişler zaten.
  • NM
    8 Ekim 2019 • 11:36
    Zengin çocugudur onun için hapise atmazlar kariyerleri çizilir yoksa ama fakir falan olsaydı hem hapise atarlar hem de para cezası uygularlar adalet yok bu türkiyede
  • Dzce
    8 Ekim 2019 • 11:58
    Yani diyorsunuz ki!Adalet haklının yanında değil güçlünün yanında.adamcağız çoluğunun çocuğunun yanında küfür yeyip dayak yiyecek trafik 200 tl para kescek. Savcılık takipsizlik verip serbest kalacak.garibanda yediği dayakla kalacak.hani bu sene yaya yılıydı.birgün üçbeş polis yaya yollarında bekledi diye biz yayalar yol bizim sandık vah halimize.adalet mazlumun ezilenin hakkı gasp edilenin yanında olmadıkca bu devlete güven kalmaz
  • Senol
    8 Ekim 2019 • 06:06
    Bu olay da serbest bırakılmamalı gerekiyordu en azından az bir süre de olsa hemen hapse atilmaliydilar kahrolsun adalet
  • Bolulu
    9 Ekim 2019 • 13:45
    Hemen selbest bırakmışşar caydırıcı ceza yokki ben anlamadm bu kanunları salın haydutları salın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.