VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GAZETECİLER GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

5 Ekim 2019

..........................

Merkez TV’de her Cuma akşamı ekranlara gelen “Haftanın Manşeti”nde gazeteciler Mehmet Demirci ve Bülent Velioğlu haftanın manşetini belirlediler. Velioğlu, gündemde büyük yer alan Mengen Aşçılık Okulu’nun Bolu’ya taşınması konusuyla ilgili yorum yaparak, "Mengen üzerinden siyaset yapmayın. Bürokratların egoları ile güç denemeleri ile İzzet Baysal vakfı'na karşı gelerek hiçbir şey elde edilemez ” dedi. Demirci ise Kılıçdaroğlu’nun Bolu ziyaretine ilişkin, “Seçim süreci boyunca Kemal Kılıçdaroğlu'nun posterini hiçbir yere asmayan, hiçbir şekilde ismini ağzına almayan arkadaşlarımın hepsi bugün Kemal Kılıçdaroğlu sevgilisi oldu, sevdalısı oldu” ifadelerine yer verdi.

Bolu’daki gündem maddelerini ekranlarda yorumlayan gazeteci-yazar Mehmet Demirci ve Bolu Gazeteciler Cemiyeti başkanı Bülent Velioğlu çarpıcı başlıklara imza attılar. Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Özgür Bolu Gazetesi imtiyaz sahibi Bülent Velioğlu, Mengen’deki Mengen Gastronomi Fakültesinin merkez yerleşkeye taşınması tartışmasını değerlendirirken önemli mesajlar verdi.  Velioğlu ayrıca Bolu Belediyesi meclisinde Ahmet Baysal isminin Necip Fazıl Kısakürek toplantı salonuna verilmesi olayında sert ifadeler kullandı.

“MENGEN ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAYIN”

Merkez TV’de yayınlanan ve gündem belirleyen programda Velioğlu "Mengen üzerinden siyaset yapmayın. Mengen üzerinden EGO yapmayın. Mengen üzerinden güç denemesi yapmayın. Mengen bizim. Mengen'de aşçılık ile ünlenmiş okulda orada kalsın. Bürokratların egoları ile güç denemeleri ile İzzet Baysal vakfı'na karşı gelerek hiçbir şey elde edilemez. İkincisi Necip Fazıl bizim değerimizdir. İzzet Baysal bizim değerimizdir. Nazım bizim değerimizdir. Topluma mal olmuş herkes toplumun farklı kesimlerinin değeridir.

Necip Fazıl ismini oradan kaldırtarak tabanınıza mesaj verebilirsiniz ama size oy veren sağcıların kalbini kırıyorsunuz. Bunu sokaklarda görüyoruz. Ben AK Parti'ye oy verdim ama diyen fakat yerel seçimlerde Tanju Özcan a oy verdim diyen bir abi, 'Neden Necip Fazıl ile uğraşıyorlar. Neden Necip Fazıl ismi ile uğraşıyorlar' dedi. AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay'ın, 'Biz Uğur Mumcu ismini değiştirdik mi? Biz İsmetpaşa caddesi ile uğraştık mı?' sözlerine katılıyorum. Mengen konusundaki dik duruşuna katılıyorum. Sayın rektörümüz ile herhangi bir sorunumuz yok. Bolu'nun hassas noktalarına dokunmasını rica ediyorum. Rektörümüzü seviyorum. Bolu'ya hizmet etsin. Öğrencilerimize de hoş geldiniz diyoruz." şeklinde açıklamalarda bulundu.

“DAHA ÖNCE KILIÇDAROĞLUNUN ADINI AĞZINA ALMAYANLAR BUGÜN SEVDALISI OLDU”

Gazeteci Yazar Mehmet Demirci ise CHP lideri Kemeal Kılıçdaroğlu’nun Bolu’ya gelişi ile ilgili yorumlar yaptı. Bolu havadis Gazetesi İmtiyaz sahibi Demirci “ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 5 sene aradan sonra Bolu'ya geldi. Bir kere daha gelmişti ama o zaman yürüyerek geçmişti. Şehire gelmemişti. Seçim süreci boyunca Kemal Kılıçdaroğlu'nun posterini hiçbir yere asmayan, hiçbir şekilde ismini ağzına almayan arkadaşlarımın hepsi bugün Kemal Kılıçdaroğlu sevgilisi oldu, sevdalısı oldu.

Seçim sürecini hatırlıyoruz daha 6 ay geçti. Seçimde Tanju bey salonda 52 tane projesini açıklarken salonda Kemal Kılıçdaroğlu'nun posteri yoktu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim boyunca ismi anılmadı. Fakat bugün inanılmaz bir sevgi seli oldu. Dün haberde de bahsettim. Ak Parti döneminde de aynısı oluyordu. Yıllardır yapılmayan parti sokak asfaltlandı, belediyenin önündeki havuz temizlendi. Kemal Kılıçdaroğlu rahat gelecek diye sen yola asfalt atıyorsun ama benim Aktaş’ta ki Hacı Osman amcam, benim oradaki Zeynep yengem, teyzem, ninem İzzet Baysal caddesinde dolaşırken yağmurlu havada o kırık kara taşlarına basıyor" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.