VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KILIÇDAROĞLU KONUŞMASINI YARIDA KESTİ

5 Ekim 2019

.................................

CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin çalışma ve değerlendirme toplantısında konuştu. Gündeme dair açıklamalar yapan Kılıçdaroğlu, aynı anda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da kürsüde olduğunu öğrencine konuşmasını yarıda kesti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP TBMM Grubu'nun 27. Dönem 2. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısında konuşma yaptı.Gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmeler yapan Kılıçdaroğlu, önüne gelen bir nottan; aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da kürsüde olduğunu öğrenince konuşmasını yarıda kesti. Gündeme ilişkin konular ve yerel seçime yönelik değerlendirmelerin yapılacağı toplantı, daha sonra basına kapalı devam etti.  Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını yarıda kesmesiyle ilgili basın toplantısında açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, AK Parti ile CHP'nin kamp tarihlerinin çakıştığını hatırlattı.

3 yorum yapılmış
  • berk
    5 Ekim 2019 • 22:11
    ADAM İSMİ DUYUNCA ÇARPILIYOR..MUHTAR SÖZ NAMUSTU bOLUDA SU ULAŞIM UCUZLAYACAKTI HANİ
  • Aga
    6 Ekim 2019 • 06:41
    La berk akar yakit zami vergi zammi kim yapiyo elektrik dogal gaza kacinci zam oldu ;)? Ememli isciyize alti yuzde dorzam ama akp danis man atar 14 bin tl danisman yetmiyo der 4 bin tl zam allah bubadlet iszlige razimi kac kisi hakini yiyo allah kulhakki yeme diyor türkiye ucuyo avrupa kis kqniyo avrupada 1 ay calis araba al burda 1 yila zor ;)
  • AFDSA
    7 Ekim 2019 • 01:50
    aga ne diyon sen kendin birşey anladınmı yazdığından.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.