VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O BÜFELER HAKKINDA GELİŞME

4 Ekim 2019

...................................

Bolu Belediye Meclisi Ekim Ayı 1. Oturumunda oy birliği ile alınan kararla, Atatürk Orman Parkı’nda bulunan ve ilçelere verilen 7 kulübenin tahsisi kaldırıldı.

Bolu Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda Atatürk Orman Parkı’na kurulan ve ilçe belediyelerine yöresel ürünlerin satılması için kiraya verilen büfelerde flaş bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Atatürk Orman Parkı’nın çevresinde yaşayan vatandaşlar büfelerin çevresinde uygunsuz durumlar yaşandığını söyleyerek Bolu Belediyesi’ne durumu iletti. Bolu Belediyesi vatandaşların şikayetlerini değerlendirerek, İl Emniyet Müdürlüğü’nden Orman Parkı’nda yaşanan olaylar hakkında bilgi istedi. İl Emniyet Müdürlüğü’nden gelen bilgilendirmede de Atatürk Orman Parkı’nda uygunsuz durumlar yaşandığı ve asayiş olaylarının gerçekleştiği söylendi. Bunun üzerine Zabıta Müdürlüğü ekipleri 15 gün boyunca yapılan denetimler sonucunda dükkanları mühürleme kararı almıştı.

TAHSİS KALDIRILDI

Bolu Belediye Meclisi Ekim Ayı 1. Oturumunda alınan karar ile dükkanlar ile ilgili resmi karar verildi. Bolu Belediye Meclis Üyelerinin oy birliği ile alınan karar sonucu ilçelere verilen dükkanların tahsisinin iptali gerçekleşti. Bolu Belediyesi’nin ilerleyen günlerde dükkanlarla ilgili ihaleye çıkması bekleniyor. Bolu Takip Gazetesi- Erol Değirmenci

 

1 yorum yapılmış
  • Neolmus
    4 Ekim 2019 • 17:17
    Nasıl yani uygunsuz durum ne ?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.