VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HER KURUŞUN HESABI VERİLECEK

4 Ekim 2019

..........................

HABER-Ayşe Songül Erhan

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu’da Orman Bölge Müdürlüğü’nün açılısına katıldı. Kılıçdaroğlu, "Belediye Başkanlarımız harcadığı her kuruşun hesabını millete tek tek verecek” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu Belediyesi tarafından Sağlık Mahallesi'ne yapılan Orman Bölge Müdürlüğü binasının açılışına katıldı. Kılıçdaroğlu, ”Belediye başkanlarımıza kurallar koyduk, bu kurallardan biri seçildiğin andan itibaren bütün halka hiçbir ayrım yapmadan, herkesi kucaklayarak herkese eşit hizmet götürmek. Siyaseten ayrımcılığı bir kenara bırakacağız. Toplumu ayrıştırmak, toplumu bölmek değil, toplumu kutuplaştırmak değil bir araya getirmek lazım. Bayrak bizim bayrağımız, vatan bizim vatanımız niye ayrı ayrışıyoruz, niye bölünüyoruz, niye kavga ediyoruz, neden bu gerginlikler oluyor bunların hepsine son vereceğiz. Belediye başkanımızın hedeflerinden biri bu toplumun hiçbir kesimini birbirinden ayırmamak"dedi.

"BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ HER KURUŞUN HESABINI MİLLETE VERECEK"

Başkan Kılıçdaroğlu,"Eğer bulunduğumuz belediyede bir çocuk yatağa aç giriyorsa o gece uyumayacaksın o çocuğun karnı doyuracaksın, bir kentte huzurun yolu nedir her evde huzur varsa o kentte huzur vardır, hangi anne çocuğunu yatağa aç yatırmak ister? O yüzden belediye başkanlarımızın böyle bir görevi daha var. Belediye başkanlarımızın bir görevi daha var hizmet etmek için para harcayacaklar, bu parayı nereden alacak vatandaştan alacak demek ki yapmamız gereken  bizim siyasette pek alışık olmadığımız bir kuralı başlatarak, Belediye Başkanlarımız harcadığı her kuruşun hesabını millete tek tek verecek” ifadelerini kullandı.

  • HER KURUŞUN HESABI VERİLECEK
  • HER KURUŞUN HESABI VERİLECEK
  • HER KURUŞUN HESABI VERİLECEK
  • HER KURUŞUN HESABI VERİLECEK
1 yorum yapılmış
  • TanjuOzcan
    4 Ekim 2019 • 07:22
    Tanju bey basimizin ustunde yeriniz var ama Kemal Kilicdaroglu ile ilgili suphelerimiz gun gectikce artmaktadir biz Mustafa Kemal Atatürk un birer neferi olarak Kemal Kilicdaroglu ile ilgili cekincelerimiz Muharrem Beyin saf disi birakilmasindan sonra hakli cikmistir bilginize
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.