VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA SAHTE İÇKİ OPERASYONU!

2 Ekim 2019

.............................

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde sahte alkollü içki imalatı yapan depolar ile tekel bayilerine düzenlenen operasyonda alkollü içki yapımında kullanılan malzemeler ile sahte içkiler ele geçirilirken olayla ilgili 5 şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Mudurnu ilçesindeki bazı tekel bayilerinde sahte alkollü içki yapımında kullanılan ve insan sağlığı açısından tehlike arz eden etil alkol ve çeşitli içkilere ait aroma satışı yapan adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Ekipler sahte içkilerin üretilerek saklandığı 3 işyeri, 3 ev ile 1 depoya baskın yaptı. Polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda 709 şişe 1 litrelik bandrolsüz Etil Alkol, 621 adet çeşitli içki aroması, plastik bidon içerisinde 2,5 litre el yapımı viski ele geçirildi. Olayla ilgili 5 şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.

1 yorum yapılmış
  • Vatandas
    3 Ekim 2019 • 09:56
    Alkole sigaraya zam zam halk napacak tamam alkol zararli ve haram dinen ama akp nin yap digi halka zulum dur zul dur bu sigara vergi vergi zam zam elektrik yuzde 15 zam zam maas zami yuzde 4 ile 6 arasi ama akp danisman maas 14 bin tl ve bu 14 bintl maas yetmiyo 4 bin evet 4 bintl zam yazik bu milete yazik turkiye ucuyo avrupa bizi kis kaniyo ;)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.