VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HER GEÇEN GÜN GELİŞEN BİR TAKIMIZ

2 Ekim 2019

...............................................

Boluspor bugün yaptığı antrenman ile Balıkesirspor maçının hazırlıklarına devam etti. Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Osman Özköylü, yapılan antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Ligde 6 hafta sonunda 2 puan ile ligin alt sıralarında yer alan Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü, hem fiziksel olarak hem taktiksel olarak beklentilerinin uzağında bir takımla karşılaştıklarını vurgulayarak, “İsteklerimizi yapabilecek çok önemli potansiyele sahip oyuncularla çalışıyoruz. Her geçen gün gelişen bir takımız” dedi.

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlı takımın Karaçayır Mahallesinde bulunan tesislerindeki antrenman öncesi teknik direktör Osman Özköylü oyuncularıyla saha kenarında kısa bir toplantı yaparak tahta üzerinde taktik çalışmasını anlattı. İstasyon çalışmasıyla başlayan antrenman taktik çalışmasıyla devam etti.

Her geçen gün gelişen bir takım olduklarına dikkat çeken Özköylü, “Kendi düşüncemize göre kendi planlarımıza göre  gerek antrenman olsun gerek oyun sistemimiz olsun  sahadaki dağılımımız ve kullanacağımız oyuncuları daha iyi tanıma fırsatı buluyoruz.  Buna göre bazı planlamalar yapmamız gerekiyor. Beklentimizin uzağında hem fiziksel olarak hem taktiksel olarak beklentimizin uzağında bir takımla karşılaştık ama isteklerimizi yapabilecek çok önemli potansiyele sahip oyuncularla çalışıyoruz. Her geçen gün gelişen bir takımız.  Üzerine koymaya devam eden bir takımız.  En azından oyuncularımız çok istekli ve çok aç. Bulundukları yer itibariyle çok üzülüyorlar. Ben güzel günlerin çok yakın olduğunu düşünüyorum. Alacağımız bir galibiyet bizi moral ve motivasyon olarak, şevk olarak çok yukarılara çıkaracak.” diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • Abidinmelek
    2 Ekim 2019 • 23:39
    Balıkesir maci banko bolu alır
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.