VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYE CEMAATLERE YARDIM MI YAPIYOR?

30 Eylül 2019

..........................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Bolu Belediyesi’nde bazı tarikat ve cemaatlere yapılan yardımlar vardı. Kiraları ödenen yerler vardı. Bunların tamamını kaldırdık” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalar sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Başkan Özcan, kamuoyunu yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu.

“BAZI TARİKAT VE CEMAATLERE YAPILAN YARDIMLAR VARDI”

31 Mart seçimleri sonrası CHP’nin kazandığı illerde başkanların dernek, cemaat ve tarikatlara yönelik yardımlar yapıldığı yönünde açıklamalar ulusal gündemde sürekli olarak duyuruluyordu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da konu hakkında ilk defa bir açıklamada bulundu. Başkan Özcan, Bolu Belediyesi tarafından bazı tarikat ve cemaatlere yardım yapıldığını fakat bu yardımların artık kesildiğini söyleyerek, “TÜGVA ile ilgili süreç devam ediyor. Parkın tamamını işgal ediyorlardı. Sınırları içine çektik. Benim hala içime sinmiyor. Orada hala bağlayıcılığı olan bir protokol var. Önümüzdeki günlerde onun durumunu yeniden ele alacağız. Bolu Belediyesi’nde bazı tarikat ve cemaatlere yapılan yardımlar vardı. İsim vermiyorum. Kiraları ödenen yerler vardı. Bunların tamamını kaldırdık. Bolu Belediyesi şu andan itibaren hiçbir tarikata ve derneğe ayni ile nakdi yardım yapmıyor. Bunu bilmenizi istiyorum” ifadelerini kullandı. Bolu Takip Gazetesi

2 yorum yapılmış
  • berk
    30 Eylül 2019 • 11:28
    bazı mazı yok doğru söylüyorsan adam gibi çıkar isim açıklar ödenen miktarları yerleri açıklarsın laf ebeliğine gerek yok
  • ali
    30 Eylül 2019 • 14:51
    Doğrudur,kanıtlayabilirim benim arsamın bir kısmını yandaki emlak zengini tarikatcıya verip 1500 m2 kare olan arsasını 1600 m2 kare yaptılar bunu Alaatin belediyesi yaptı zıkkım zehir olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.