VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 27 EYLÜL CUMA

27 Eylül 2019

....................................

1-Dörtdivan İlçesi Yağbaşlar Köyü Mursallar Mahallesi halkından,Mustafa KUMAŞBAY’ın oğlu,Hacer KUMAŞBAY’ın eşi Adem ve Hakkı KUMAŞBAY’ın babaları;MUSTAFA KUMAŞBAY Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yağbaşlar Köyü Mursallar Mahallesi Caminde kılınacak Cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir. Saat 11:00 de Gölyüzü mahallesi olimpiyat Kafe önünden araç kaldırılacaktır.

2-Çepni Köyü halkından (merhum) Hasan GÜN ve Hayriye GÜN’ün oğlu,Hatice GÜN’ün eşi,Nesrin ve Ahmet GÜN’ün babaları,Murat ATEŞ’in kayınpederi,Sağlık Müdürlüğünden emekli;ALİ GÜN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çepni Köyü Caminde kılınacak,Cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Karacasu Beldesi Mesciler Köyü halkından (merhum) Niyazi ÖZKAN’ın eşi,Fatma YILMAZ,Ahmet ÖZKAN,Refika ÇİZMECİ ve İsmail ÖZKAN’ın anneleri;MÜNEVVER ÖZKAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mesciler Köyü Caminde kılınacak,Cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.