VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'A DEV DESTEK

19 Eylül 2019

...........................

Boluspor ülkemizin önemli kuruluşlarından Eminevim ile sponsorluk için sözleşme imzaladı. Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Boluspor tesislerinde yöneticilerin, Bolu Basınının ve Eminevim yöneticilerinin yoğun bir katılımı ile gerçekleşen imza töreninde Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı yaptığı açıklamada, Eminevim firması ile üç yıldır görüştüklerini ve sonunda anlaştıklarını belirtti. Bu sene firmayla isim hakkının gündemlerinde olduğuna değinen Çarıkcı, “Türkiye’nin mali yapısından dolayı da böyle bir düşünce olmadı. Eminevim firmasıyla Boluspor’a göğüs ve stat reklamı konusunda bir yıllık sponsorluk anlaşması yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün'ün Türkiye’de 81 ilde de aktif çalışma yaptıkları belirtilirken, spor takımları içinde Erzurumspor ile geçen sene anlaştıklarını, Boluspor'un bu yıla nasip olduğunu belirtti. Boluspor kulübün Karaçayır Mahallesi’nde bulunan tesislerde Eminevim ile sponsorluk anlaşması imzalandı.

2 yorum yapılmış
  • BOLULU
    20 Eylül 2019 • 00:47
    BİRDE SEVMEZLER GEREDELİLERİ BOLUDA YÜZÜNE GÜLEN ARKADAN LAF ATAN BOLULULAR ÇOK..NE VARSA GEREDELİLERDE VAR.. HELAL OLSUN ADAMA..
  • melungeon14
    21 Eylül 2019 • 10:59
    eminmisiniz çarıkçı gücüne güç katmasın..madem para geldi ya oynayanın primini yükseltecen yada iyi oyuncu alacan...demek neymiş bolusporun işine yaramıyormuş...yiyici çok...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.