VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GURBETÇİDEN ŞOK İFADE

19 Eylül 2019

........................

Resmi belgede sahtecilik, izinsiz olarak ateşli silah ve mermileri ülkeye sokma imal etme nakletme satma, İzinsiz olarak bıçak veya diğer aletleri ülkeye sokma imal etme veya nakletme suçundan hakkında dava açılan Almanya’dan emekli Mustafa K. Bolu Ağır ceza mahkemesinde hakim karşısına çıktı.

Evinde yapılan aramalarda 46 adet tabanca, çok sayıda mermi, av tüfeği, bıçak, kama ve kılıç bulunan Almanya’dan emekli olan Mustafa K, Resmi belgede sahtecilik, izinsiz olarak ateşli silah ver mermileri ülkeye sokma imal etme nakletme satma, İzinsiz olarak bıçak veya diğer aletleri ülkeye sokma imal etme veya nakletme sucundan. Bolu Ağır Ceza Mahkemesinde hâkim karşısına çıktı.

“SUÇ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM”

 Bolu Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkan ve yargılamasına tutuksuz devam edilen Mustafa K. hakim karşısında verdiği ifadede; “Türkiye’de silahların taşınmasının yasak olduğunu bilmiyordum. Tabancalara karşı çok büyük merakım var. Almanya’da onları sevemiyorum. Ama Memleketimde onları daha çok seviyorum. Almanya’daki evimde sevemiyorum. Orada bana mutluluk vermiyorlar. Türk vatandaşı olduğum için Almanya’da silahlarımdan mutluluk alamıyorum. Onun için 3 aylığına tabancalarımı Gerede’de ki evime getirdim. Gerçekten suç olduğunu bilmiyordum. Onları getirirken de saklayarak getirmedim arabamın bagajındaki bölmelere koyup geldim.  Ayrıca Almanya’da silahı 18 yaşını dolduran herkes taşıyor. Ben burada yasak olduğunu bilmiyordum gerçekten” ifadelerini verdi.

Mustafa K’nin ifadesinin ardından Bolu Ağır Ceza Mahkemesi heyeti duruşmayı gerekli bilgilerin toplanması için duruşmayı 15 Ekim 2019 tarihine ertelendi. Bolu Takip

1 yorum yapılmış
  • Abidinmelek
    19 Eylül 2019 • 09:26
    Salağa yatıp durma iyi bilirsin emme işine gelmeya
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.