VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ORMAN YANGININDA 10 DÖNÜM YANDI

17 Eylül 2019

....................

Bolu'nun  Tokmaklar Köyü'nde çıkan orman yangınında yaklaşık 10 dönümlük alan zarar gördü. Alevler yerleşim yerine 150 metre kala söndürüldü. 

Yangın, saat 15.30 sıralarında merkeze bağlı Tokmaklar Köyü mevkiinde bulunan ormanlık alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köyde yaşayan vatandaşlar ormanlık alandan dumanlar yükseldiğini görerek olay yerine gitti. Kendi imkanlarıyla yangını söndürmeye çalışan köylüler, alevlerin büyümesiyle durumu itfaiye ve jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ve Orman Müdürlüğüne bağlı arazözlerle müdahale edilen yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yaklaşık 10 dönümlük alanın yandığı bölgede itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ediyor.

ALEVLER BİR ANDA ORMANI SARDI

Yangını ilk gören ve ekiplere haber veren Ekrem Seçkin, "Yangını ben farkettim. Siyah bir duman çıktı. Ben koşarak geldiğimde 2-3 tane ağaç yanıyordu. Daha 10 metrelik bir alan bile yanmamıştı. Hemen müdahale ettim. Ama alevler hemen sardı. Sonra jandarma ve itfaiyeye haber verdim" dedi.

Olay yerine gelen Bağışlar köyünün muhtarı Murat Yavuz ise, "Yangın şuan kontrol altında. Herhangi bir sıkıntı yok. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Yaklaşık 10 dönümlük arazi yandı" ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.