VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUHARREM İNCE BAŞKAN ÖZCAN'I ELEŞTİRDİ

12 Eylül 2019

.........................

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Tanju Özcan'ı Suriyeliler politikası üzerinden eleştirdi. Muharrem İnce, “Yalnız Tanju başkanın Suriyeliler hakkındaki politikalarını doğru bulmuyorum"dedi.

Habertürk'te yayınlanan Türkiye'nin Nabzı isimli programa katılan Muharrem İnce genel siyaset hakkında açıklamalarda bulundu. İnce, Suriyeliler hakkında konuşurken Tanju Özcan'ı olumsuz eleştirdi. Bu eleştiri üzerine CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Türkiye'nin nabzı programına mesaj atarak, "Suriyeliler konusunda ne söylediysem bu lafımın arkasındayım" söylemlerini tekrarladı.

Muharrem İnce ise, "Tanju Özcan'ın başarılı bir belediye başkanı olacağına inanıyorum. Yalnız Tanju başkanın Suriyeliler hakkındaki politikalarını doğru bulmuyorum." şeklinde cevap verdi.

1 yorum yapılmış
  • BOLULU
    21 Eylül 2019 • 17:00
    SAYIN İNCE FİKRİNİZ SİZE KALSIN BOLUDA YAŞASANIZ TANJUYA HAKVERİRSİNİZ HATTA TÜRKİYEDE YAŞASANIZ HERKEZE HAK VERİSİNİZ SURİYELİLER VE DIĞER GÖÇMENLER İÇİN SİZ BULUTLARDA YAŞIYORSUNUZ SEÇİM SONRASI ÇIKTINIZ HALA ORALARDASINIZ , MİLLET DE SİZE GÜVENİP OY VERDİ SİZE BIR DAHA ADAY OLURSANIZ Kİ YAPMAZLAR BENDNE OY YOK
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.