VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OTOBÜS HATLARI İNCELENECEK

11 Eylül 2019

...................................

Bolu Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısı’nda alınan karar ile otobüs hatlarının detaylı incelenmesi için Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası ile ortak çalışma yapılacak.

Bolu Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısı 2’nci oturumu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın idaresinde, Bolu Belediye Meclisi Salonu’nda yapıldı. Toplantıda, komisyonlardan gelen raporlar meclis üyelerinin oylarına sunulurken, toplantı geçtiğimiz oturumda alınan karar ile canlı yayın ile kamuoyu ile paylaşıldı.

Eylül ayının ilk birleşiminde Çıkınlar- Köroğlu mahallesi civarından direkt olarak Sağlık mahallesi, hastaneler ve resmi kurumlar civarına batıda Sümer- Tepecik mahallelerinden Kalıcı konutlarda bulunan İzzet Baysal Devlet Hastanesi güzergahına yeni açılan bulvarları da kapsayacak şekilde Özel Halk otobüsleri için yeni 2 hat oluşturulması konusu komisyondan olumlu görüş alarak meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Meclis üyeleri de otobüs hatlarının oluşturulması adına oy birliği ile karar aldı.

ŞOFÖRLER VE MECLİS ÜYELERİ BERABER ÇALIŞACAK

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise konu hakkında geçtiğimiz günler Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası ile bir görüşme gerçekleştirdiğini ve taleplerinin olduğunu meclis üyelerine iletti. Otobüs şoförlerinin talepleri doğrultusunda istişare yapılması gerektiğini belirten Başkan Özcan, meclisin içinde belirleyecekleri üyelerle ortak bir çalışma yapılmasını istedi.

Meclis üyeleri, Başkan Özcan’ın açıklamalarına katılırken, belirlenen üyelerin önümüzdeki günlerde şoförlerle bir araya gelip bir çalışma yapması bekleniyor. Meclis üyelerinin hazırladıkları rapor Ekim ayı toplantısında meclise taşınacak ve yeni otobüs hatlarının gerekip gerekmediği görüşülecek.

Kaynak- Bolu Takip Gazetesi (Erol Değirmenci)

5 yorum yapılmış
  • Cemal
    11 Eylül 2019 • 04:07
    İzzet Baysal kültür mahallesi civarı kanal boyu çarşı merkezine gelen yeni hatlar kurulmalı çok yetersiz 15 dakikalık yolu 45 dakika dolastiriyorlar
  • Celalelebi
    11 Eylül 2019 • 07:26
    7 gollere niyi belediye araclarl çalışmıyor Bolu Gerede taşıma araçları saat 6da birini soyuyorlar ben manisa dan selamlar
  • Abidinmelek
    11 Eylül 2019 • 07:50
    Şoförler çok saygısız son ses müzik dinliyor lar duraklarda bile geç farkediyorlar
  • ben
    11 Eylül 2019 • 08:14
    Otobus cok pahali sn baskan. Bu dami su fiyati gibi 5 yil sonra cozulecek
  • Vatandas
    14 Eylül 2019 • 10:35
    Otobus fiyatlarinda indirim olmali cok pahali
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.