VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PTT ÇALIŞANINDAN REZİL EDEN HAREKET

10 Eylül 2019

..................................

Bolu PTT’de İhbar ve tebliğ servisinde memur olarak çalışan ve gelen kargoların içerisindeki eşyaları zimmetine geçirdiği iddiasıyla suçlanan sanık Zeki K.’ye Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ardından 2 yıl hapis cezası verildi.

Ankara PTT’sinde memur olarak çalışırken, kargo kolilerinin içerisindeki değerli eşyaları zimmetine geçirdiği iddiasıyla hakkında Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açılan ve daha sonra sürgün olarak Bolu PTT’sine tayini çıkan ve aynı suçu Bolu PTT’sinde de işleyince hakkında Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde zimmet davası açılan sanık eski PTT çalışanı Zeki K.’nin cezası belli oldu.  

PTT binasına girerek gelen kargoların içersini açtığı ve kargoların içinden bir adet palyaço desenli bebek takımı, bir adet inek desenli bebek takımı, bir adet bebek zıbını ve bazı değerli eşyaları cebine attığı kamera görüntüleri ile belirlenen sanık Zeki K.’ye zimmet, suçunu işlediği gerekçesiyle 2yıl 7 ay 7 gün hapis cezası verildi. 

Kaynak- Bolu Takip Gazetesi

3 yorum yapılmış
  • 10 Eylül 2019 • 06:24
    Sürgün olarak boluya tayini çıkan diyor... Bolu’ muz sürgün olarak nitelendirilecek kötü bir yer mi ? Madem adam HIRSIZ atın hapise niye Bolu’ya yollayıp birde buranın adını kirletiyosunuz ?!
  • Zavalli
    10 Eylül 2019 • 12:44
    Adamın suçu yok.Suçlu olan onu orada çalıştıran yöneticiler...Müdür başmüdür...Onları cezalandırmak lazım iki koyunu güdemeyecek adamlar müdür.Kurum yönetecekler alin bunları görevden...
  • gececi
    10 Eylül 2019 • 14:42
    bence hastalık olabilir. yoksa bebek zıbınını çalıp ne yapacak?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.